Doe mee aan de challenge!

 

 

Babbage en Hable dagen je uit! Doe mee aan de challenge en maak kans op een Hable One!

Ken jij de Hable One al? De Hable One is het kleinste braille-toetsenbord voor de telefoon. Met de Hable One bestuur je simpelweg de gehele telefoon op een snelle en intuïtieve manier. Wil jij weten hoe dit werkt en of het iets voor jou is? Doe dan mee aan deze challenge.

Op 7 december geven Hable en Babbage twee  masterclasses waarin we je in een uur alle mogelijkheden leren die de Hable One biedt. Je kan dit direct in de praktijk toepassen want jij krijgt bij deelname een Hable One toegestuurd. Na de masterclass mag je deze nog een week houden. Tijdens deze week kan je ervaren hoe handig de Hable One is. Wij dagen je vervolgens uit om je ervaringen/vaardigheden met ons te delen via een video. Degene die het meest vaardig is en degene die het meest heeft geleerd mogen de Hable One houden! We geven er maar liefst 2 weg. Behoor je niet tot die gelukkige dan kan je de Hable One of aanschaffen of gratis retour sturen.

Er zijn 20 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Vul voor 28 november het formulier in via Google forms en laat ons weten waarom jij graag wilt deelnemen en wij laten je weten of je één van de twintig bent!

Lukt het niet om het formulier op Google forms in te vullen dan mag je ook een e-mail sturen naar info@babbage.com. Vermeld hierin je naam, adres, leeftijd en een korte motivatie waarom jij graag wilt deelnemen. Graag ook even toevoegen dat je akkoord met met de actievoorwaarden en hoe laat je wilt aanhaken.

We geven een Masterclass om 12.00 uur en om 19.30 uur.

We kijken ernaar uit je (online) te ontmoeten!

Actievoorwaarden Hable One Challenge

 

Logo Hable