Babbage Audiomixer

In kantooromgevingen wordt voor het bellen steeds vaker gebruik gemaakt van Softphone of Skype. Fysieke telefoontoestellen worden daardoor minder ingezet. Voor medewerkers met een visuele beperking die afhankelijk zijn van synthetische spraakuitvoer kan dit problemen opleveren. Dit om het geluid van de spraaksynthese en de persoon aan de andere lijn niet meer makkelijk te scheiden is. Hierdoor wordt het gesprek moeilijk verstaanbaar en is het lastig tegelijkertijd handelingen op de computer uit te voeren.

 

Terug naar overzicht

Meer informatie

De Babbage Audiomixer maakt het mogelijk om op een eenvoudige en toegankelijke wijze de twee geluidssignalen van elkaar te scheiden.  Hierdoor kan je de spraakondersteuning bijvoorbeeld op het rechteroor te zetten en de klant of andere gesprekspartner op het linkeroor van de standaard headset.

Zo kun je de beide geluidssignalen onafhankelijk van elkaar regelen zodat deze niet meer door elkaar klinken. Daarnaast is het mogelijk het volume afzonderlijk per applicatie te regelen zodat de belangrijkste output het meest duidelijk te horen is.

De Babbage Audiomixer is geschikt voor alle gebruikers die afhankelijk zijn van spraakoutput op de computer en daarnaast via een Softphone programma of bijvoorbeeld Skype telefoneren. De Audiomixer zorgt voor een toename in werkcomfort en een verhoogde effectiviteit bij het verwerken van informatie op de computer terwijl je belt.

Benieuwd naar het verschil? Beluister hier het effect van de Babbage Audiomixer.
Let op: omdat er gebruik wordt gemaakt van twee geluidsbronnen werkt de audiomixer alleen met een stereo hoofdtelefoon.

Audiospeler toevoegen LR 

Heb je vragen of wil je meer informatie, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.