Training Professionals

Presentaties, trainingen en geaccrediteerde scholingen voor professionals

Babbage Academy voor professionals

Wij vinden het belangrijk om vanuit Babbage onze kennis en expertise te delen met andere professionals in het werkveld. Wij zien het daarnaast het ook als onze taak om professionals in het werkveld te ondersteunen bij het inzetten van ondersteunende technologie. Zo bieden wij regelmatig webinars en trainingen aan die praktische handvatten geven aan arbeidsdeskundigen, ergotherapeuten, ambulant onderwijskundig begeleiders en andere beroepsgroepen.

Ook vinden wij het groot belang dat andere ondersteunende professionals beschikken over onze kennis met betrekking tot de mogelijkheden voor het inzetten van ondersteunende technologie. Hierdoor kunnen professionals in de praktijk op het juiste moment studerenden en werkenden adequaat adviseren en doorverwijzen.  Dit resulteert in het optimaal kunnen studeren, verkrijgen en behouden van werk.

Wij bieden diverse presentaties, trainingen en geaccrediteerde scholingen voor diverse doelgroepen afgestemd op de behoefte vanuit de praktijk.

Leg gerust jouw idee of behoefte over een training of scholing aan ons voor. Dan kijken we samen hoe we hier invulling aan kunnen geven.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.