Over Ons

Icoon Babbage

Missie & Visie

Missie

Onze missie is het bieden van oplossingen aan personen met een visuele-, motorische- of leesbeperking binnen werk-,  studie- of thuissituaties om hen zo te helpen deze beperking optimaal te compenseren zodat zij volledig kunnen participeren aan de maatschappij. Dit doen wij door:

  • Advisering, levering, installatie en support van een brede range aan zowel hardware- als softwarematige hulpmiddelen.
  • Het bieden van softwarematige aanpassingen van de werkplek.
  • Specialistische training in het gebruik van onze hulpmiddelen, voor zowel studenten als werkenden.

Visie

Wij streven naar een samenleving waarin iedereen succesvol kan leren, studeren, werken en kan deelnemen aan de maatschappij.

Babbage gelooft dat personen met een visuele-, motorische- en/of leesbeperking in de meeste gevallen prima in staat zijn een studie te volgen of beroep uit te oefenen en wij willen hen hier graag bij helpen.

Dit doen wij met een team van betrokken medewerkers. In dit team is iedereen in het bezit van een hoge mate van expertise en flexibiliteit. Bij Babbage kijken we naar wat wél kan en maken dit mogelijk door het aanbieden van specialistische oplossingen. Door onze unieke training in het gebruik van onze hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat men in staat is om hiermee optimaal mee om te gaan.

Bij de inrichting van de werkplekken hanteren we daarnaast een unieke projectmatige aanpak. Meer informatie hierover lees je op de pagina werkwijze en samenwerking. 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.