Babbage Academy

Icoon Babbage

Trainingen voor gebruikers en professionals

Babbage verzorgt naast de levering van hulpmiddelen en de aanpassing van werkplekken al jaren trainingen en geaccrediteerde scholing. Wij bieden onze trainingen en scholing op maat aan. Deze trainingen zijn speciaal gericht op gebruikers van hulpmiddelen en ondersteunende professionals. In Nederland zijn deze trainingen uniek en bieden praktische oplossingen en handvatten voor diverse doelgroepen binnen studie- of werksituaties. Zo leren wij in de trainingen voor gebruikers de juiste vaardigheden om jouw hulpmiddel optimaal in te zetten. Ook geven wij in de trainingen voor ondersteunende professionals de juiste praktische handvatten met betrekking tot moderne/geavanceerde technische voorzieningen.

Trainingen gebruikers

Wanneer je met een visuele of motorische beperking wilt studeren of werken, kom je uitdagende situaties tegen met betrekking tot het werken op de computer. Het is noodzakelijk dat je gebruik maakt van een effectieve en efficiënte werkwijze, waarbij hulpmiddelen optimaal worden ingezet. Naast een adequaat hulpmiddel zijn professionele vaardigheden nodig om goede prestaties te behalen.

 

Jongentje achter Nordiceye

Training Professionals

In de huidige maatschappij participeren personen met een functionele beperking optimaal  op het gebied van studie en/of werk. Deze ontwikkeling is ons hoogste doel. Tegenwoordig is een groot aantal oplossingen beschikbaar om dit doel te realiseren. Als professional zet jij jezelf in om te zorgen dat iemand met een visuele of motorische beperking kan leren, studeren of werken. Je komt veel situaties tegen waarin de oplossing niet altijd voor de hand ligt. Babbage werkt nauw samen met diverse professionals, zoals arbeidsdeskundigen, ambulant onderwijskundig begeleiders, ergotherapeuten etc. Wij merken dat er behoefte is aan praktische informatie met betrekking tot het implementeren van een technische voorziening in een werk- of studie-omgeving.

 

Envision Glasses

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.