Servicecontracten Brailleleesregels

Servicecontracten

Bij Babbage begrijpen we hoe belangrijk het is om als gebruiker altijd te kunnen beschikken over een goed functionerende brailleleesregel.

Zeker in een studie- of werksituatie is een brailleleesregel onmisbaar bij het uitvoeren van school- of werkgerelateerde taken. Naast de levering van de brailleleesregel levert Babbage daarbij drie verschillende servicecontracten met elk een ander niveau van service.

Alle brailleleesregels die via het UWV worden geleverd, leveren we met een bijbehorend Regulier of Intensief Onderhoudscontract afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik van de gebruiker in de specifieke situatie. Daarnaast is het tevens mogelijk een all-inclusief servicelevel contract aan te bieden met aanvullende toegang tot onze helpdesk en een uitgebreide garantieperiode. Bekijk de onderstaande PDF-documenten met ons aanbod van de drie verschillende Service Level Agreements met alle informatie over de inhoud van de service en eventuele uitsluitingen.

Heb je vragen of wil je meer informatie, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.