Werkgevers

KPN

Door de brede oplossingsgerichte benadering heeft Babbage in de afgelopen jaren meerdere duurzame werkplekken voor blinden bij KPN kunnen realiseren. Mede dankzij een aantal succestrajecten is KPN overtuigd geraakt van de oplossingen die Babbage biedt binnen werkplekken.
Een HR-manager binnen KPN: “ Sinds 2010 hebben we al een vooruitstrevend personeelsbeleid waarbinnen we streven naar een groter aantal medewerkers met een beperking binnen onze organisatie. We merkenen dat personen met een visuele beperking de werkzaamheden prima met een bepaalde arbeidsde prestaties kunnen uitvoeren als zien op de juiste manier hun gevolgen kunnen. In het verleden is er al door diverse hulpmiddelenleveranciers naar de werkplekken binnen de verschillende contactcentra die zich kunnen voordoen. We willen daarom dat Babbage ons blijft ondersteunen bij het creëren van nieuwe werkplekken en ondersteunend bij huidige werkplek binnen geheel.”
Naar verwachting zullen in de nabije toekomst meer werkplekken binnen KPN ontstaan ​​voor personen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Het gaat om diverse functies op verschillende niveaus zoals bijvoorbeeld klantexperts, ICT medewerkers, helpdesk medewerkers en technische ondersteuning medewerkers etc.

Marko Molenaar is één van de medewerkers waarvoor Babbage bij KPN de werkplek heeft ingericht. Lees hier zijn verhaal.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.