Computerwerk als je blind bent

Hulpmiddelen voor computerwerk als je blind bent

Werkzaamheden op de computer uitvoeren brengt vaak belemmeringen met zich mee als je een visuele beperking hebt. Om ervoor te kunnen zorgen dat je optimaal kunt werken met een computer, zelfs wanneer je een visuele beperking hebt, hebben we bij Babbage een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen en trainingen. We kunnen je een op maat gemaakt pakket aanbieden met hulpmiddelen en diensten waardoor werken op de computer met een visuele beperking weer mogelijk wordt.

Hulpmiddelen bij computerwerk als je blind bent

Bij Babbage kunnen we je verschillende hulpmiddelen bieden die het werken met een computer voor blinden en slechtzienden kunnen optimaliseren. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld diverse hulpmiddelen voor leesondersteuning zoals software die je kunt installeren om teksten en afbeeldingen te scannen en te laten uitspreken. We hebben verschillende brailleleesregels die je eenvoudig kunt aansluiten op je computer, brailleprinters en een speciaal braille-tablet.

Trainingen voor werken op de computer als je blind bent

Door de vele hulpmiddelen die we bij Babbage bieden kan computerwerk wanneer je slechtziend of blind bent weer een mogelijkheid worden. Soms is er een extra training nodig om optimaal te kunnen werken met de hulpmiddelen voor een visuele beperking. Daarom bieden we bij de Babbage Academy een verscheidenheid aan trainingen aan die helpen om optimaal te leren werken met de hulpmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leren werken met spraaksoftware en leren gebruiken van hulpmiddelen om SPSS te gebruiken

Wil je meer weten over hoe Babbage je kan helpen met computerwerk als je blind of slechtziend bent, neem dan snel contact met ons op.

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.