icoon visuele beperking met oog en streep erdoor

Waarom gebruik je de Envision Glasses nog niet?

Wat leuk dat je interesse hebt in de Envision Glasses! Als je de app al gebruikt is het namelijk ook interessant om de bril uit te proberen. Want wist je dat het met de bril nog eenvoudiger is om teksten te lezen? En dat bril over de Ally functie beschikt waarmee je iemand kan laten meekijken? Kortom, de bril is een sterke aanvulling op de app. De bril wordt misschien zelfs vergoed door je zorgverzekering of het UWV! Interesse gewekt?

Probeer hem nu gratis uit en ervaar de meerwaarde!

Handen vrij met de Envision Glasses

Met de Envision Glasses heb je je handen vrij! De bril kan langere tijd comfortabel worden gedragen en zorgt ervoor dat je eenvoudig en discreet je omgeving kunt verkennen. Daarom is deze wearable ook uitstekend geschikt als je bijvoorbeeld een taststok of blindengeleidenhond gebruikt onderweg. Ook lees je ontspannen een gedrukt boek op de bank, terwijl de Envision Glasses automatisch de tekst voorleest. Doordat deze wearable op het hoofd staat, heb je altijd de ideale afstand tot de tekst, zodat je snel en eenvoudig nieuwe foto’s kan maken wat resulteert in een OCR-omzetting van hoge kwaliteit.

Bij een aantal zorgverzekeraars en het UWV is het mogelijk om onder voorwaarden een vergoeding te krijgen van het apparaat. Wij helpen je hierbij graag op weg. Wij kunnen je doorverwijzen naar het juiste loket en eventueel ondersteunen bij een aanvraag van de Envision Glasses.

Hulp op afstand met videoherkenning door de “Ally” functie

Een ander voordeel van de Envision Glasses is de mogelijkheid tot het inschakelen van een ziende bekende om je te ondersteunen in een bepaalde situatie. Je kunt eenvoudig contact zoeken met anderen die jij hebt gekenmerkt als “Ally “. Via de ingebouwde camera kan deze persoon zien waar jij naar kijkt en kan deze helpen de taak uit te voeren. Deze functie kan handig zijn wanneer je een indruk wilt krijgen van een nieuwe omgeving, wanneer je de weg kwijt bent of als je voor een schap in de supermarkt staat.

Gezichtsherkenning en meer

De Envision Glasses kan gezichten herkennen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld tijdens een vergadering of presentatie de gezichten van collega’s of medestudenten te herkennen. Of zoek je wel eens je rugzak, of een afstandsbediening? Envision Glasses kan je helpen!

Demonstratie en vergoedingsmogelijkheden

Wil je het zelf ervaren? We kunnen we een demonstratie op locatie verzorgen. Ook is het mogelijk om het apparaat enige tijd op proef te krijgen, zodat je de Envision Glasses in jouw situatie kunt uitproberen. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Over ons

Babbage biedt oplossingen aan personen met een visuele-, motorische- of leesbeperking binnen werk-, studie- of thuissituaties om hen zo te helpen deze beperking optimaal te compenseren zodat zij volledig kunnen participeren aan de maatschappij. Dit doen wij door:

  • Advisering, levering, installatie en support van een brede range aan zowel hardware- als softwarematige hulpmiddelen.
  • Het bieden van softwarematige aanpassingen van de werkplek.
  • Specialistische training in het gebruik van onze hulpmiddelen, voor zowel studenten als werkenden.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.