Recruitment

Ctalents

Ben je op zoek naar een passende baan? Ctalents kan je hierbij helpen. Zij helpen jouw aan een baan en wij zorgen voor de juiste ondersteunde technologie en training zodat jij je beperking optimaal kan compenseren en je werk zo goed mogelijk kan doen.

Wij zijn vaste partner van Ctalents. Als jij je intakegesprek heb gehad bij Ctalents kunnen zij een quickscan bij ons aanvragen. Tijdens deze afspraak komt een medewerker van Babbage bij jou op bezoek om uit te zoeken welke hulpmiddelen perfect bij jou passen. Dit wordt meegenomen in het werkplekonderzoek en de resultaten hiervan worden door Ctalents zo snel mogelijk aan je terug gekoppeld. Indien nodig helpen Ctalents of wij je ook bij de aanvraag van de hulpmiddelen bij het UWV. Zo komen de juiste hulpmiddelen op tijd aan op de juiste plek!

Daarom zit je goed bij  Ctalents!

Podcast

Laat je inspireren door het verhaal van Meryem Bakirhan. Dankzij de bemiddeling van CTalents werkt ze succesvol op de afdeling ambtelijk secretariaat van de Rabobank. Babbage leerde haar in haar nieuwe baan om effectief te werken met vergrotings- en spraaksoftware.