Oplossingen

Ontdek onze specialismes

icon

Visueel

Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor wanneer je een visuele beperking hebt. Babbage levert als oplossing zowel standaardproducten als maatwerk voor blinden en slechtzienden. Uiteraard zijn beide met uitgebreide ondersteuning en support.

Lees meer over onze visuele hulpmiddelen
icon

Motorisch

Babbage helpt mensen met een motorische beperking bij het efficiënt en optimaal uitvoeren van taken op de computer. Wij beschikken over een zeer uitgebreid pakket hulpmiddelen en specialistische oplossingen.

Lees meer over motorische oplossingen
icon

Leesbeperking

Babbage levert producten en diensten voor mensen met informatieverwerkingsstoornissen die een tekst via audio beter kunnen verwerken. Denk aan mensen met dyslexie, NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), CVI (Cerebral Visual Impairment) of een bepaalde vorm van ADD (Attention Deficit Disorder).

Lees meer over leesbeperking
icon

Auditief

Voor mensen met een auditieve beperking kan het volgen van een gesprek in rumoerige ruimtes lastig zijn. Dankzij het microfoonsysteem dat wij leveren wordt spraak direct omgezet naar tekst. Hierdoor kan een gebruiker meelezen wat er wordt gezegd, ook in vergaderingen.

Lees meer over auditieve oplossingen
icon

Digital Accessibility

Met Digital Accessibility ondersteunen wij bedrijven en de overheid bij het optimaliseren van de toegankelijkheid van websites, apps en andere en digitale informatie zodat deze toegankelijk zijn voor onder andere mensen met een visuele-, auditieve of motorische beperking. Dit doen we door het uitvoeren van een toegankelijkheidsaudit op basis van de WCAG 2.1 richtlijnen en het aanbieden van diverse trainingen om bewustzijn te vergroten en daadwerkelijk aan de slag te gaan. Dit doen wij middels de WCAG-EM methodiek.

Veelgestelde vragen

Inzet ondersteunende technologie

In een inclusieve samenleving is het belangrijk dat iedereen succesvol kan leren, studeren, werken en deelnemen aan de maatschappij. Babbage draagt hieraan bij door het optimaliseren van de toegankelijkheid van informatie en compensatievaardigheden voor iemand met een visuele, motorische of leesbeperking.

Dit doen wij door de inzet van ondersteunende technologie en specialistische dienstverlening zoals training vanuit de Babbage Academy en technische maatwerkoplossingen.

dame met hoofdmuis

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.