Motorisch

Oplossingen voor mensen met een motorische beperking

Motorisch

Babbage helpt mensen met een motorische beperking met het efficiënt uitvoeren van taken op de computer. Wij beschikken over een zeer uitgebreid pakket hulpmiddelen en maatwerkoplossingen en we zijn hierdoor in staat om in iedere situatie een optimale oplossing te bieden.

Besturing muisaanwijzer

Overzichtspagina

  • Verticale muis
  • Trackballs
Foto van Marieke, onze directrice.

Toetsenbordbesturing

  • Eenhandig toetsenbord
  • Kindertoetsenbord
Beeldschermloep die tekst vergroot
icon

Visueel

Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor wanneer je een visuele beperking hebt. Babbage levert als oplossing zowel standaardproducten als maatwerk voor blinden en slechtzienden. Uiteraard zijn beide met uitgebreide ondersteuning en support.

Lees meer over onze visuele oplossingen
icon

Motorisch

Babbage helpt mensen met een motorische beperking bij het efficiënt en optimaal uitvoeren van taken op de computer. Wij beschikken over een zeer uitgebreid pakket hulpmiddelen en specialistische oplossingen.

Lees meer over motorische oplossingen
icon

Leesbeperking

Babbage levert producten en diensten voor mensen met informatieverwerkingsstoornissen die een tekst via audio beter kunnen verwerken. Denk aan mensen met dyslexie, NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), CVI (Cerebral Visual Impairment) of een bepaalde vorm van ADD (Attention Deficit Disorder).

Lees meer over leesbeperking
icon

Digital Accessibility

Met Digital Accessibility ondersteunen wij bedrijven en de overheid bij het optimaliseren van de toegankelijkheid van websites, apps en andere en digitale informatie zodat deze toegankelijk zijn voor onder andere mensen met een visuele-, auditieve of motorische beperking. Dit doen we door het uitvoeren van een toegankelijkheidsaudit en het aanbieden van diverse trainingen om bewustzijn te vergroten en daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Veelgestelde vragen

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.