Motorisch

Oplossingen voor mensen met een motorische beperking

Motorisch

Babbage helpt mensen met een motorische beperking met het efficiënt uitvoeren van taken op de computer. Wij beschikken over een zeer uitgebreid pakket hulpmiddelen en maatwerkoplossingen en we zijn hierdoor in staat om in iedere situatie een optimale oplossing te bieden.

Besturing muisaanwijzer

Overzichtspagina

  • Verticale muis
  • Trackballs
Foto van Marieke, onze directrice.

Toetsenbordbesturing

  • Eenhandig toetsenbord
  • Kindertoetsenbord
Beeldschermloep die tekst vergroot
icon

Visueel

Wij bieden hoogwaardige oplossingen wanneer je een visuele beperking hebt. Babbage levert als oplossing zowel standaardproducten als maatwerk voor blinden en slechtzienden. Uiteraard zijn beide met uitgebreide ondersteuning en support.

icon

Motorisch

Babbage helpt mensen met een motorische beperking bij het efficiënt en optimaal uitvoeren van taken op de computer. Wij beschikken over een zeer uitgebreid pakket hulpmiddelen en specialistische oplossingen.

icon

Leesbeperking

Babbage levert producten en diensten voor mensen met informatieverwerkingsstoornissen die een tekst via audio beter kunnen verwerken. Denk aan mensen met dyslexie, NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), CVI (Cerebral Visual Impairment) of een bepaalde vorm van ADD (Attention Deficit Disorder).

icon

Digital Accessibility

Digital Accessibility ondersteunt bedrijven en de overheid bij het optimaliseren van de toegankelijkheid van websites en digitale informatie zodat deze toegankelijk is voor iedereen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je onze producten uitproberen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.