Babbage is genomineerd voor de Diamond Award!

Babbage is door Ctalents genomineerd voor een Diamond Award in de categorie ‘Voorloper’

Ctalents reikt dit jaar voor de 3e keer Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken. Woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan hun missie. De afgelopen maanden werd er massaal genomineerd. Door de enorme hoeveelheid nominaties is er een selectie gemaakt van bedrijven en personen per categorie. Hierbij is gelet op het aantal nominaties, de motivatie die Ctalents heeft ontvangen en of ze daadwerkelijk passen in het profiel van de categorie. En Babbage is één van de genomineerde!

De nominatie hebben we te danken aan de vele werkplekken die we toegankelijk maken voor mensen met een visuele-, of motorische beperking. We doen dit door inzet van ondersteunende technologie en specialistische dienstverlening zoals training vanuit de Babbage Academy.

We zijn natuurlijk enorm trots op deze nominatie. Voor ons zijn werkplekken toegankelijk maken de normaalste zaak van de wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat personen met een visuele-, motorische- en/of leesbeperking in de meeste gevallen prima in staat zijn een studie te volgen of beroep uit te oefenen en wij helpen hen hier graag bij.

Het is natuurlijk wel erg tof dat dit erkend wordt en je dan ineens genomineerd bent! En dan gaan we er volledig voor. Je kan niet meer stemmen maar op 8 april weten we of we gewonnen hebben. Heb je gestemd op ons, bedankt!