Meldpunt ontoegankelijke websites en app’s

Samen maken we websites en apps toegankelijk

Wij vinden het, net als veel organisaties,  belangrijk dat iedereen toegang heeft tot alle websites, apps en andere digitale informatie. Toch zijn er ook nog genoeg websites en apps die niet toegankelijk zijn. Loop jij daar ook wel eens tegen aan? Meld het!

Met onze tak Digital Accessibility helpen we bedrijven graag op weg om toegankelijk te zijn voor alle doelgroepen. Want iedereen moet online een verzekering kunnen afsluiten, boodschappen kunnen bestellen, een energiecontact kunnen afsluiten,  nieuws kunnen lezen, video’s kunnen kijken en allerhande andere informatie kunnen raadplegen.  Want dit moet voor iedereen de normaalste zaak van de wereld zijn. Het is geen onmogelijke opgaaf.

Het feit is echter dat het gros van alle websites, apps en andere digitale informatie nog niet toegankelijk is. Ervaar jij dit? Tijdens je werk of privé? Laat het ons weten via onderstaand formulier en geef aan ons door om welke website of app het gaat. Wij gaan dan met desbetreffende organisatie in gesprek om te kijken of we hun kunnen ondersteunen om de website of app (nog) toegankelijker te maken, zodat ook jij deze optimaal kunt gebruiken.