Lees meer over onze online trainingen

‘De Rabobank zoekt nieuw talent’.
10 januari om 19:00 uur

In samenwerking met onze partner de Rabobank geven we op 10 januari om 19:00 uur een online event. Hierin staan de mogelijkheden om te werken met een beperking centraal. In dit event zullen we meer informatie delen over de diversiteit en inclusie binnen de Rabobank. Daarnaast leggen we uit hoe mensen met een beperking ondersteund worden bij de Rabobank dankzij onder andere hun afdeling ‘Inclusive Support Desk’ en Paul van Kemenade deelt hoe hij zijn instroom bij de Rabobank heeft ervaren. Tot slot zal Joost van Loon meer vertellen over de mogelijkheden van een toegankelijke werkplek dankzij de inzet van hulpmiddelen, software en trainingen door Babbage.

Voor wie is dit event interessant?

– Werkzoekende met een beperking die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden wat betreft het werken bij de Rabobank 

– Inclusie managers, HRM managers, DNI-professionals of andere functiegroepen die meer inzicht en informatie willen over het toegankelijk maken van werkplekken.  

– Wanneer je aan het werk bent, maar je merkt dat je werkplek niet (volledig) toegankelijk is en benieuwd bent naar de mogelijkheden.  

Kortom, een zeer divers en leerzaam event van ongeveer een uur, welke zeker de moeite waard is om te volgen! Schrijf je in via onderstaand formulier en wie weet levert het jou wel een toegankelijke baan op!