Oplossingen leesbeperking

Oplossingen leesbeperking

Met ruim 20 jaar ervaring in oplossingen voor mensen met een visuele of motorische beperking durven wij wel te zeggen dat we hierin zijn gespecialiseerd. Wij hebben al honderden mensen mogen helpen met ondersteunende technologie en trainingen om hun beperking te compenseren. Hierdoor kunnen ze nu efficiënter werken of hun studie volgen.

Naast het helpen van mensen met een visuele of motorische beperking breiden we onze dienstverlening uit en gaan ons nu ook richten op mensen met een leesbeperking.

Het gaat om producten en diensten voor mensen met informatieverwerkingsstoornissen die een tekst via audio beter kunnen verwerken. Denk aan mensen met dyslexie, NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), CVI (Cerebral Visual Impairment) of een bepaalde vorm van ADD (Attention Deficit Disorder).

Hier zijn tegenwoordig goede ondersteunende technologieën voor beschikbaar die inmiddels al wereldwijd worden gebruikt. We werken hiervoor samen met topleveranciers die hier al veel ervaring mee hebben opgedaan. Eén van de producten die we leveren is de ExamReader.

Examreader

De ExamReader 

De ExamReader is een belangrijke technologische doorbraak voor iedereen die leesproblemen heeft. De ExamReader scant tekst en leest deze hardop of via een koptelefoon voor waardoor zelfstandig  lezen wordt vergemakkelijkt. Kortom de ideale leeshulp.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.