eMotion

Wil je een leesregel die alle gebruikelijke specificaties overtreft? Waar andere leesregels ophouden, gaat de eMotion verder. Deze revolutionaire leesregel biedt niet alleen een ongeëvenaarde batterijduur van wel 20 uur maar ook spraakuitvoer, geavanceerde interne functies en ondersteuning voor een breed scala aan bestandsformaten.

De eMotion beschikt over vijf bluetooth kanalen waardoor je deze gemakkelijk gebruikt met meerdere apparaten. Daarnaast is de leesregel via USB aan te sluiten aan de computer en werkt deze met alle schermlezers onder Windows of AppleOS.

Terug naar overzicht

Meer informatie

De Braille eMotion is een multimedia brailleleesregel met 40 cellen en een nieuwe innovatie. Ervaar de kracht van Braille eMotion, nu met het extra gemak van tekst-naar-spraak (TTS), het afspelen van media en spraakopname, waardoor uw connectiviteit en productiviteit worden verbeterd.

Zeer duidelijke braillecellen:

Ervaar een soepele en responsieve leeservaring met onze geavanceerde brailleleesregel met 40 scherpe braillecellen.

Veelzijdigheid:

Maak naadloos verbinding met meerdere apparaten tegelijk, inclusief smartphones, tablets en computers via de USB of met één van de 5 Bluetooth-verbindingen voor verbeterde toegankelijkheid en efficiëntie. Bij het aansluiten via de USB-poort wordt de leesregel gelijktijdig met het gebruik opgeladen.

Op meerdere platforms en apparaten:

Maak verbinding met meerdere schermlezers op meerdere platforms en apparaten, waaronder JAWS, NVDA en Microsoft Verteller voor Windows, VoiceOver voor Mac en iOS en TalkBack/BrailleBack voor Android: Verbetering de toegankelijkheid bevorder de productiviteit.

Intuïtieve navigatie:

Navigeer moeiteloos door documenten, websites en applicaties met onze gebruiksvriendelijke interface en ergonomisch ontwerp.

Batterij met lange levensduur:

De batterijduur van 20 uur zorgt voor een zorgeloze en ononderbroken toegang tot informatie.

Compact en draagbaar:

De Braille eMotion is lichtgewicht en compact en daardoor zowel op uw bureau als onderweg goed bruikbaar.

Handige tekst-naar-spraak (TTS)-functie:

Het bedienen van deze leesregel is nog gemakkelijker door het extra gemak van spraakuitvoer (TTS). De digitale inhoud wordt op natuurlijke wijze voorgelezen.

Zelfstandig kladblok en toepassingen:

Verhoog de productiviteit met interne stand-alone applicaties, inclusief Kladblok, DAISY en Documentlezer, Mediaspeler, Rekenmachine, Alarm, Stopwatch, Standby stand, Timer en Spraakrecorder.

Handige Wi-Fi-connectiviteit:

Het upgraden van Braille eMotion is een fluitje van een cent met de ingebouwde Wi-Fi connectie en biedt extra kracht en veelzijdigheid voor toekomstige verbetering.

Grote opslagcapaciteit:

Overvloedige en diverse opslagmogelijkheden: documenten lezen en opslaan, DAISY-tekst- en audioboeken, media en Voice recorder. De eMotion heeft standaard 43 GB interne opslagruimte daarnaast is een losse Micro SD-kaart te installeren of het USB-drive te koppelen.

  • 40 braillecellen met cursorrouting
  • 64 GB interne opslag (waarvan 43 GB vrij te gebruiken is)
  • Micro SD- en USB A-sleuf voor externe opslag
  • Wi-Fi, Dual-band (2,4 GHz en 5 GHz)
  • Bluetooth 5.0
  • USB Type-C/USB Type-A
  • 20 uur batterijduur
  • Afmeting: 320 x 90 x 21 mm
  • Gewicht: 740g

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.