Lights Up

Het opsteken van een hand om een vraag te stellen, of een vraag te beantwoorden zit in het Nederlandse onderwijs gebakken. Zelfs in de digitale overlegsystemen zoals Teams zien we het digitale handje voorbijkomen. Maar soms is het opsteken van een hand lastig of geheel niet mogelijk voor een leerling. Lights Up kan hierin ondersteunen! Wanneer je als leerling een vraag hebt, iets kenbaar wilt maken of het antwoord weet, kun je dit gemakkelijk laten zien aan de klas.

 

Terug naar overzicht

Meer informatie

Het werkt als volgt; aan Lights Up kan een USB-lampje worden aangesloten. Dit USB-lampje kun je aan en uit zetten met een losse knop of wanneer je met een computer werkt, met een applicatie op je computer. De losse knop kan worden aangesloten met een 3.5 jackplug waardoor er verschillende mogelijkheden zijn voor het bedienen van Lights Up. Zo kan een normale schakelaar, aanraakschakelaar of voetpedaal worden gebruikt. Samen kijken we wat voor jou de optimale manier van bedienen is.

De applicatie op de computer werkt samen met Windows 10 en 11. De Lights Up is gemakkelijk aan te te sluiten op de computer met een USB-kabel. In de applicatie kun je aanvullend kiezen om de lamp te laten knipperen, of constant aan te zetten. De applicatie bevat een always on topfunctie waardoor je niet eerst naar een programma hoeft te wisselen, maar de lamp direct kunt aanzetten. Deze functie werkt ook goed samen met alternatieve muisbediening zoals de hoofdmuis of Eyetracking.

Benieuwd of Lights Up voor jou een goede oplossing is? Neem vrijblijvend contact op met een van de adviseurs van Babbage.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.