MagniLink Air

De MagniLink Air is een camerasysteem speciaal voor het onderwijs. Leerlingen kunnen gemakkelijk delen van de klas of een schoolboek vergroten op een eigen scherm. Het systeem is gemakkelijk te besturen door de leerling met de eigen computer of wanneer deze niet aanwezig is, een los bedieningspaneel. 

De MagniLink Air serie bestaat uit verschillende producten en accessoires. Deze kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd waardoor deze oplossing gemakkelijk kan worden toegepast in diverse situaties. De serie bestaat uit 3 verschillende typen camera’s namelijk de MagniLink AIR Uno, Duo en Distance.  

Meer informatie

MagniLink AIR Uno: Deze draadloze camera kan zowel als lees- en afstandscamera gebruikt worden. Je kunt de camera bevestigen aan het (verlaagd) plafond van een kamer of klaslokaal. Dankzij de afstandsmodus kan de leerling bijvoorbeeld zien wat de docent bij het bord aan het doen is en in de leesstand kan deze bijvoorbeeld een boek lezen. Het is mogelijk om de camera afzonderlijk te gebruiken of om beelden tussen meerdere camera’s te delen. Zo kan de Uno worden gecombineerd met de MagniLink AIR afstandscamera of een MagniLink beeldschermloep.

MagniLink AIR Duo: Dit draadloze systeem heeft twee camera’s waarbij één camera wordt gebruikt als leescamera en de andere als afstandscamera. Met behulp van de software kun je indien gewenst de beelden van beide camera’s tegelijkertijd bekijken. Het systeem maakt split-screen op verschillende manieren mogelijk, wat zorgt voor extra vrijheid en efficiëntie.  Ook deze camera is aan een (verlaagd) plafond te bevestigen.  

MagniLink AIR Distance: Met deze bedrade afstandscamera kaun je op een scherm zien wat er in de verte gebeurt. Met de split-functie is het mogelijk in tegelijkertijd dit afstandsbeeld te bekijken en bijvoorbeeld een tekstdocument. De camera is beschikbaar in een versie met tafelbevestiging of muurbevestiging.

Ben je benieuwd welk camerasysteem het beste past in jouw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren je graag naar de mogelijkheden.
 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.