OrCam Read

De OrCam Read is speciaal ontwikkeld voor mensen met een visuele beperking, dyslexie, leesproblemen, leerproblemen of leesmoeheid. Het apparaat heeft de grootte van een pen en wordt ook op deze wijze in de hand vastgehouden

Grootste voordelen op een rij:

  • Werkt altijd en overal, geen internet  nodig
  • Gesproken audio
  • Eenvoudig in gebruik

Naar overzicht voorleesapparaten

Meer informatie

Wanneer gebruik je de OrCam Read?

De OrCam Read heeft geen internetverbinding nodig, hierdoor kun je hem vrijwel overal gebruiken. Of je nu ’s ochtends de krant leest, documenten moet inlezen voor werk of school, tot diep in de nacht aan het studeren bent of een examen maakt: de OrCam Read kan altijd en overal gebruikt worden.

Opties & specificaties

De OrCam Read is beschikbaar in het Nederlands, Engels en alle andere West-Europese talen. Bij de OrCam Read worden altijd een USB-voedingsadapter en USB-voedingskabel geleverd.
– Gewicht: 50 gram
– Afmetingen: 122 mm x 25 mm x 13 mm
– Camera: 13 megapixel
– Gesproken audio uitvoer
– Batterij: 320mAH

Voor wie is de OrCam Read bedoeld?

Mensen met een matige tot ernstige visuele beperking, dyslexie of leesbeperking.  OrCam Read vereist dat de gebruiker kan horen, met of zonder hoortoestellen, en dat de gebruiker volledige controle heeft over zijn handbewegingen.

De OrCam Read is een innovatie die effectief kan ondersteunen in verschillende situaties. Of je nu thuis, onderweg, op je werk of op school bent. Dankzij de OrCam Read is het lezen van tekst eenvoudiger en lezen weer leuk.

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van de OrCam Read? Of wil je de OrCam Read vrijblijvend uitproberen in jouw situatie?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@babbage.com

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.