Vrijblijvend second opinion aanvragen voor de toegankelijkheid van je bedrijfssoftware? 

Second opinion bij Babbage

Bij Babbage hebben we inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het toegankelijk maken van bedrijfsapplicaties als onderdeel van het realiseren van een toegankelijk werkplek. Hier worden onze 5 programmeurs dagelijks op ingezet en zijn zij samen met ons team in staat om in ruim 98% van de gevallen de bedrijfsapplicaties toegankelijk te maken.

Heb je al eerder hulp gevraagd m.b.t. de toegankelijkheid van je bedrijfssoftware en is deze nog niet helemaal naar wens? Maak dan gebruik van de actie: Gratis second opinion aanvragen naar de toegankelijkheid van je bedrijfssoftware.
Wat kun je van ons verwachten?

– We plannen een afspraak in wanneer het jou uitkomt. Dit kan digitaal of op locatie en duurt maximaal 2 uur. Het betreft een vrijblijvend onderzoek welke wij geheel zelfstandig uit kunnen voeren indien we toegang hebben tot jouw pc. Ideaal want dan hoef jij je agenda hiervoor niet leeg te maken!

– Aan de hand van het onderzoek kunnen we exact zien wat er nodig is om de applicatie toegankelijk te maken. We werken een voorstel uit en bespreken deze samen.

– Wanneer we mogelijkheden zien om het programma aan te passen dan ondersteunen we jou bij het gehele traject. Dit kan variëren van trainingen op locatie, installatie, support, tot vergoedingsaanvragen bij het UWV, wij zorgen ervoor dat jij jouw functie weer volledig kunt uitvoeren.

Vraag via onderstaande formulier een second opinion aan:

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.