VeineDAGEN beurs 2023

VeineDAGEN 2023

Ook dit jaar zal Babbage weer aanwezig zijn op de VeineDAGEN beurs. Dit is dé beurs met positieve en praktische handvaten voor kinderen en jongeren met een beperking. We informeren graag de ouders en professionals, maar ook zeker de kinderen en jongeren zelf!

  • 29 & 30 september: Energieweg 2, 7772 TV in Hardenberg. 10:00 – 16:00 stand X9
  • 6 & 7 oktober: Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem. 10:00 – 16:00 stand B28

    Toegang is GRATIS. Om wachten bij de ingang te voorkomen, vragen we wel vooraf te registreren via: https://veine.nl/info-bezoekers/

In onze stand demonstreren we verschillende hulpmiddelen en software voor kinderen en jongeren met een motorische beperking, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van hun computer in het regulier onderwijs. We zullen onder andere aangepaste toetsenborden, alternatieve muisbediening en verschillende armondersteuningen demonstreren. Vaak zien we dat door het inzetten van de juiste hulpmiddelen, energieverlies kan worden tegengegaan, wat een positief effect heeft op het volgen van onderwijs.

Daarnaast zullen we op vrijdag 29 september en vrijdag 6 oktober een workshop geven over de inzet van computervoorzieningen in het regulier onderwijs.

Wil je je alvast inschrijven voor deze workshop? Vul onderstaand formulier in.