Werken met een visuele beperking

Diverse hulpmiddelen en trainingen voor werken met een visuele beperking

Werken met een visuele beperking hoeft helemaal geen probleem te zijn wanneer de werkplek voorzien is van de juiste aanpassingen. Bij Babbage hebben we namelijk tal van producten en oplossingen die je kunnen helpen om informatie toegankelijk te maken om zo de beperking te compenseren. Daarnaast bieden we ook als aanvullende dienstverlening zoals professionele trainingen es van de werkplek, software, trainingen en coaching trajecten. Al onze producten en diensten kunnen we op maat aanbieden, want bij ons staat altijd het individu centraal.

Hulpmiddelen, werkplekanalyse of jobcoaching bij een visuele beperking

De hulpmiddelen die we in ons assortiment hebben bieden ondersteuning bij het werken. Denk hierbij aan een beeldschermloep, schermleessoftware, brailleleesregels en brailleprinters. Door deze hulpmiddelen hoeft een visuele beperking absoluut niet in de weg te staan van een leuke baan. We kunnen bovendien een volledige werkplek analyse en software analyse doen en een op maat gemaakt advies uitbrengen over de aanpassingen die nodig zijn in jouw specifieke situatie.

Werken met een visuele beperking op de werkvloer

Babbage zet zich al meer dan 20 jaar in om mensen met een visuele en motorische beperking te ondersteunen op de werkvloer. Naast de diverse oplossingen bieden we via de Babbage Academy professionele trainingen om de hulpmiddelen zo optimaal mogelijk te gebruiken en bieden we graag scholing en training aan professionals. Wil je meer weten over hoe Babbage je kan helpen bij het werken met een visuele beperking, dan kun je ten allen tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.