Werken motorisch beperkt

Efficiënter werken met een motorische beperking met de hulpmiddelen van Babbage

Werken als je motorisch beperkt bent kan allerlei belemmeringen opwerpen. Je bent misschien minder efficiënt dan je eigenlijk zou willen zijn en sommige werkprocessen zijn lastig of misschien zelfs onmogelijk geworden. Toch is het heel goed mogelijk om volwaardig deel te nemen aan het werkproces. Door je werkplek aan te passen en het volgen van op maat gemaakte trainingen en coachingstrajecten kun je met zelfvertrouwen jezelf staande houden op de werkvloer zonder dat je daarbij hoeft onder te doen voor je collega’s.

Werkplekaanpassingen bij een motorische beperking

Bij Babbage bieden we een compleet pakket met hulpmiddelen en diensten voor het werken met een motorische beperking. Daarvoor willen we altijd eerst een afspraak maken om de werkplek te onderzoeken om met een advies te komen hoe deze optimaal aan te passen voor jouw specifieke beperking. Wanneer je bijvoorbeeld RSI hebt kan een speciaal ergonomisch toetsenbord in combinatie met armsteunen en een goed afgestelde monitorsteun al een wereld van verschil maken. Wij helpen je graag weer efficiënt je werkzaamheden te verrichten.

Advies op maat

Het werken met een motorische beperking hoeft geen belemmering te zijn met hulpmiddelen, trainingen en coachingstrajecten van Babbage. Motorische beperkingen kunnen allerlei oorzaken hebben en per persoon anders zijn. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van Artrose of RSI kan werken met een toetsenbord en een muis een pijnlijke opgave worden. Omdat een beperking van persoon tot persoon anders is, staat bij ons het individu centraal. We kunnen adviseren bij het aanpassen van de werkplek en bieden tal van hulpmiddelen die het werken gemakkelijker kunnen maken. Daarnaast bieden we ook trainingen via de Babbage Academy en individuele jobcoachingstrajecten. Wil je meer weten over de ondersteuning die Babbage kan bieden voor je werk als je een motorische beperking hebt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.