Lancering Inclusive4all

Lancering Inclusive4all

Babbage en vhp human performance verbeteren toegankelijkheid vanuit een unieke samenwerking onder de naam Inclusive4all. De samenwerking brengt het toegankelijk maken van informatie voor mensen met een fysieke beperking samen met de kennis van het menselijk presteren.

Wij helpen organisaties bij het toegankelijk maken van:

  • Websites, apps en andere digitale documenten
  • Inrichting van gebouwen en omgeving
  • (Werk) processen/ procedures

Daarnaast assisteren we bij het borgen van toegankelijkheid in de organisatie.

Webinar

Op 7 oktober hebben we hierover een Webinar gegeven. Dit Webinar is terug te kijken via deze link.  Door een storing bij de start missen de eerste paar minuten van de introductie van Joost van Loon.

Tijdens dit Webinar geven we je de gelegenheid om in korte tijd kennis op te doen over de voordelen van een inclusieve klantbeleving en hoe je hiermee aan de slag kan. Aan de hand van (persoonlijke) casussen uit de praktijk vertellen we je waar klanten (denk daarbij aan iedereen die je organisatie (online) bezoekt maar zeker ook aan medewerkers) tegen aan lopen.

Aanbod

Tijdens het Webinar doen we ook een mooi aanbod. Dit aanbod geldt ook voor de organisaties die niet konden aansluiten en het Webinar via de link terugkijken.

Heb jij een mooie casus waarbij je denkt dat wij je kunnen helpen met inclusieve toegankelijkheid? En wil je hier graag op korte termijn mee aan de slag? Stuur de casus dan naar info@inclusive4all.nl. De 2 beste inzendingen doen wij het aanbod om samen met ons (tegen kostprijs) een pilot te draaien om de inclusieve toegankelijkheid te vergroten en de effectiviteit van onze interventie meetbaar te maken.

Downloadde twopager van Inclusive4all:
Inclusive4all flyer 2021

 

logo inclusive4all

 

Inclusive4all