Adaptive MouseClicker (X)

Werken met een standaard computermuis is niet voor iedereen altijd even gewoon. Het kan zijn dat je met je hand wel de computermuis kunt bewegen, maar dat er aanvullende opties nodig zijn om optimaal te werken. Hierbij kun je denken aan losse klik knoppen, aanvullende klikopties of bijvoorbeeld een filter die ongewenste bewegingen van de hand uit de muisbeweging op het scherm er uithaalt. Deze MouseClicker kan dan voor jou een oplossing zijn!

Terug naar overzicht

Meer informatie

Wanneer je de muisaanwijzer met de hand goed kunt bewegen maar het lastig is om een klikbeweging te maken, kan deze MouseClicker voor jou een oplossing zijn. De MouseClicker beschikt over 3 standaard 3,5 mm jackplug ingangen waaraan je drukknoppen of pedalen die over deze aansluiting beschikken, kunt aansluiten. Met een USB kabel kun je de MouseClicker verbinden met een computer. Vervolgens kun je met de bijgeleverde software simpel diverse muisacties aan deze knoppen koppelen.

De MouseClicker is in te zetten in combinatie met verschillende muizen of muisbedieningen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een hoofdmuis te combineren met MouseClicker zodat je aanvullende klikopties kunt toevoegen om optimaal te werken.

Persoonlijke instellingen

Elke situatie is anders. Stel de MouseClicker zo in dat hij past binnen jouw werkwijze. Wij helpen je hier graag bij. Denk hierbij goed na over de functies die kunnen zorgen dat je optimaler werkt. Zo kun je de normale muisfuncties (rechter, linker en midden klik) toevoegen, maar ook slepen, selecteren, dubbel klikken of scrollen kiezen. Bij het gebruik van een hoofdmuis kan het ook handig zijn om de muisaanwijzer met een druk op de knop in het midden van het beeldscherm te zetten.

Samenwerking

Via USB kan de MouseClicker worden aangesloten aan een Windows, Mac of IOS device. Het instellen van de verschillende klikfuncties kan gemakkelijk via het bijgeleverde programma. Let op, installatie van dit programma en het instellen kan enkel via een Windows Device. Eenmaal ingesteld, onthoudt de muis zelf jouw profiel en bijbehorende instellingen.

Adaptive Mouseclicker X

Dit product biedt naast de standaardmogelijkheid, de drie alternatieve schakelaars, ook de mogelijkheid een USB-muis aan te sluiten. Er is dan slechts één USB-aansluiting nodig voor het aansluiten van drie schakelaars en jouw eigen muis. Vrijwel alle gangbare producenten van computermuizen worden ondersteund. Het is verder mogelijk om functieknoppen van de muis speciaal te configureren. Hierdoor kun je aan iedere knop een functie koppelen. Hierbij kun je denken aan een automatische dubbele klik of het oproepen van het contextmenu. Je kunt de muis als het ware aanpassen op jouw eigen voorkeuren en wensen.

De Adaptive Mouseclicker X is natuurlijk in de praktijk uit te proberen. Wil je meer informatie of een demonstratie plannen bij je thuis, stuur ons een bericht.

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.