Excel Navigator Pro

Het gebruik van het spreadsheetprogramma Microsoft Excel is, vanwege het gebrek aan overzicht, uitdagend wanneer je gebruik maakt van een schermlezer. Dit komt doordat de inhoud van een enkele cel wordt uitgesproken of in braille slechts een gehele rij wordt weergegeven. Met de Excel Navigator Pro wordt het werken met Microsoft Excel een stuk makkelijker.

De Excel Navigator Pro is een softwarepakket met uitgebreide functies voor professioneel gebruik van een schermlezer in combinatie met Microsoft Excel. Het biedt professionele functies voor de studie- en werksituatie die zorgen voor een hogere efficiency en productiviteit bij het gebruik van Excel.

 

Terug naar overzicht

Meer informatie

De Excel Navigator Pro biedt onder andere de volgende slimme functies:

  • Toevoegen van rij- en kolomkoppen
  • Overzicht van alle werkbladen en mogelijkheid deze te hernoemen
  • Aanmaken van monitorcellen, zodat eenvoudig de inhoud van specifieke cellen in een werkblad wordt bekeken.
  • Opvragen van een lijstweergave van alle cellen met een monitormarkering
  • Direct springen naar cellen met inhoud, zodat cellen zonder inhoud worden overgeslagen.
  • Direct navigeren naar specifieke punten in het werkblad.
  • Lijst opvragen van alle gebieden met inhoud in een werkblad.

Door het toepassen van deze functies kan weer eenvoudig overzicht worden verkregen in een werkblad. Doordat er minder acties nodig zijn en minder sneltoetsen worden uitgevoerd wordt de efficiency enorm verbeterd.

De Excel Navigator Pro kan gebruikt worden door gebruikers van NVDA (Non Visual Desktop Access) en USA (Ultimate Screen Access). Het wordt geleverd met een Nederlandstalige handleiding en sneltoetsoverzicht die opgevraagd worden vanuit het programma. Daarnaast bieden we bij levering een instructie, zodat je direct alle functionaliteiten kunt inzetten in jouw studie- of werksituatie.

Heb je vragen of wil je meer informatie, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.