GlassOuse

Hoofdmuis

De naam verraadt het al, de GlassOuse hoofdmuis wordt gedragen als een bril. Door het lichte, en flexibele montuur is deze hoofdmuis ook over je eigen bril te dragen. Je bedient de muisaanwijzer van de computer door je hoofd te bewegen.

  • Met vrijwel alle platformen te combineren
  • Probleemloze verbinding doormiddel van Bluetooth
  • Eén keer opladen, 150 uur werkzaam

 

Terug naar overzicht

Meer informatie

Je kunt de GlassOuse eenvoudig opvouwen zoals een gewone bril en opbergen in de meegeleverde brillenkoker. Met zijn 9-assige gyroscoopfunctie detecteert GlassOuse de kleinste bewegingen van het hoofd om de cursor nauwkeurig op het gehele scherm te verplaatsen. Na eenvoudige koppeling met bijvoorbeeld je computer kun je jouw apparaat handsfree en met grote nauwkeurigheid bedienen.

De slechts 50 gram wegende GlassOuse heeft een compacte batterij en stelt de gebruiker in staat meer dan 150 actieve uren te werken of studeren met slechts één keer opladen! Dit maakt de GlassOuse uitermate geschikt voor werk- of studiesituaties.

Bijtschakelaar

Aanvullend met de hoofdmuis kan er ook worden gewerkt met de bijt- of blaasschakelaar om klikken uit te voeren. De stevige en superlichte bijtschakelaar van non-schadelijk kunststof heeft een ingebouwd feedback-kliksysteem, na ‘’het bijten’’ voel en hoor je een klik. Dit mondstuk is speciaal ontwikkeld om langdurig en dagelijks mee te werken of studeren.

Blaasschakelaar

Ook kan er worden gekozen voor een blaasschakelaar. Met de blaasschakelaar kun je door middel van blazen klikfuncties uitvoeren. Door harder of zachter te blazen kunnen er verschillende commando’s worden uitgevoerd. Ook zijn geselecteerde objecten op het scherm te verschuiven door langere tijd te blazen.

Aanverwante producten: hoofdmuis Quha

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.