Kindertoetsenbord

Babbage biedt diverse kindertoetsenborden aan die gebruikt kunnen worden in basis- of speciaal onderwijs. Deze toetsenborden zijn simpel, stevig, hebben grote knoppen en zijn veelal voorzien van kleuren voor klinkers, medeklinkers en/of leestekens.

Omdat de toetsenborden zo simpel zijn werken ze niet altijd samen met hulpsoftware. Als voorbeeld de Skippy woordvoorspel software. Op Sommige kindertoetsenborden ontbreken functietoetsen of het numeriek toetsenbord waar Skippy mee bediend moet worden. Het is altijd raadzaam vooraf in samenwerking met een medewerker van Babbage te bekijken of het toetsenbord compatibel is met de (hulp)software die er gebruikt gaat worden.

Bij diverse kindertoetsenborden kan een afdekplaat geleverd worden die zorgt dat onnodige toetsaanslagen of missers worden voorkomen. Deze zogenaamde Keyguide is een plastic afdekplaat die over de toetsen komt te liggen. Wanneer iemand als voorbeeld de letter S wil typen, kan deze niet per ongeluk de letter D of de letter A aanslaan. De Keyguide afdekplaat maakt typen gemakkelijker voor mensen met een motorische beperking zoals een spasme of een tremor.

Terug naar overzicht 

 

Meer informatie

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder. 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je onze producten uitproberen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.