Kindertoetsenbord

Babbage biedt diverse kindertoetsenborden aan die gebruikt kunnen worden in basis- of speciaal onderwijs. Deze toetsenborden zijn simpel, stevig, hebben grote knoppen en zijn veelal voorzien van kleuren voor klinkers, medeklinkers en/of leestekens.

Informeer vooraf bij ons of het toetsenbord compatibel is met de (hulp)software die er eventueel al gebruikt wordt. Deze toetsenborden werken ze niet altijd samen met hulpsoftware omdat ze zo simpel zijn. Denk hierbij aan Skippy woordvoorspel software. Op sommige kindertoetsenborden ontbreken functietoetsen of het numeriek toetsenbord waarmee Skippy bediend wordt.

Bij diverse kindertoetsenborden kan een afdekplaat geleverd worden die zorgt dat onnodige toetsaanslagen of missers worden voorkomen. Deze zogenaamde Keyguide is een plastic afdekplaat die over de toetsen komt te liggen. Wanneer iemand als voorbeeld de letter S wil typen, kan deze niet per ongeluk de letter D of de letter A aanslaan. De Keyguide afdekplaat maakt typen gemakkelijker voor mensen met een motorische beperking zoals een spasme of een tremor.

Terug naar overzicht 

 

Meer informatie

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.