MagniLink Pro beeldschermloep

De MagniLink Pro beeldschermloep is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk.  De MagniLink Pro is een compleet systeem waarin de meeste functies als basis zijn opgenomen. Mis je toch nog specifieke functies? Ze worden aangeboden als accessoires, om aan ieders wensen tegemoet te komen.

  • Makkelijk mee te nemen
  • Hoogwaardige camera met FHD
  • Accessoires die ieders wens tegemoet komen

 

Terug naar overzicht 

Meer informatie

Totale vrijheid

MagniLink Pro biedt de grootste werkhoogte. Ook de grootste boeken en mappen passen onder de camera.
MagniLink Pro kan op de meeste PC’s en Mac computers worden aangesloten. Hij is ook rechtstreeks aansluitbaar op een monitor of smartboard.

Kristalhelder

Hoogwaardige camera met FHD 1080p in lees-, afstand- of spiegelmodus. Alles is mogelijk. De FHD-resolutie, gecombineerd met een krachtige 20x optische zoom en diverse LVI- beeldverbeteringstechnieken, zorgt ervoor dat u altijd een kristalhelder, scherp en gedetailleerd beeld krijgt met natuurlijke en rijke kleuren bij alle vergrotingsniveaus.

Flexibel

MagniLink PRO is draagbaar. Hij is gemakkelijk in en uit te klappen. Uw bureau kan snel opgeruimd worden wanneer u het kantoor verlaat. Hij wordt ook geleverd met een draagtas voor gemakkelijk transport. Voeg een accu toe voor nog meer flexibiliteit en u kunt hem maar liefst 9 uur gebruiken waar u maar wilt.

Bewaart alles

Maak foto’s met de leescamera of neem lezingen op met de afstandscamera om ze nadien opnieuw te bekijken.

Voeg uw eigen functies toe

Het meegeleverde regelpaneel bedient alle functies en maakt een ergonomische positie mogelijk. Twee knoppen zijn programmeerbaar en kunnen worden ingesteld op de meest gebruikte functies en instellingen.
Krachtige accessoires Personaliseer MagniLink PRO met een handige XY-tafel, TTS (Text to Speech) en/of accu voor maximale vrijheid.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.