MagniLink Student bordcamera

De nieuwe MagniLink Student biedt alles en nog meer dan dat je gewend bent van de marktleider op het gebied van lees- en afstandscamera’s! Gemakkelijk mee te nemen naar huis, en naar school  en in enkele seconden startklaar. De MagniLink Student beschikt over de nieuwste technologie voor superieure beeldkwaliteit en is gemakkelijk en snel aan te sluiten op een computer of rechtstreeks op een monitor. Bovendien kan hij tekst hardop voorlezen.

 • Makkelijk voor onderweg
 • Direct startklaar
 • Geen accu nodig

 

Naar overzicht mobiele systemen

Naar overzicht schoolsystemen

Meer informatie

De MagniLink Student laat zich snel inpakken en meenemen, waar u ook bent. Gevoed door de USB 3.0 poort van de computer is hij direct startklaar, zonder dat een accu nodig is. Modellen met monitor worden aangesloten via HDMI en hebben een eigen wisselstroomadapter. De MagniLink S wordt geleverd met een handige 2-in-1 draagtas met ruimte voor een laptop en accessoires.

60 beelden per seconde

De camera biedt een superieure beeldkwaliteit met ongeëvenaarde scherpte, lichtgevoeligheid en kijkhoek. De MagniLink Student biedt 60 volledig digitale beelden/seconde voor een buitengewoon helder beeld, ook bewegend.

De MagniLink Student is in 2013 onderscheiden met de prestigieuze “reddot award”. Weer kreeg LVI Low Vision International deze felbegeerde onderscheiding voor een innovatief ontwerp en een buitengewoon product, ditmaal de nieuwe MagniLink Student.

De MagniLink Student is beschikbaar in de volgende vier uitvoeringen:

 • MagniLink S Monitor
  Ideaal voor thuisgebruik.
 • MagniLink S Computer
  Ideaal voor studenten.
 • MagniLink S Computer/Monitor
  Ideaal voor op het werk, school en onderweg.
 • MagniLink S TTS
  Voorleesfunctie (TTS), het model zonder beperkingen.

Magnilink Student modellen

Low Vision International heeft als doel maatwerk mogelijk maken. De Magnilink Student is de ideale oplossing voor veel slechtzienden en
daarom zijn er ook verschillende uitvoeringen van de Magnilink Student beschikbaar. Afhankelijk van de situatie van de gebruiker kan er gekozen worden
voor een specifiek model dat bij de wensen aansluit. We adviseren je hier graag bij.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.