MagniLink Vision Basic beeldschermloep

De MagniLink Vision Basic is een beeldschermloep die gebruikers met een visuele beperking alle functies biedt die zij nodig hebben voor een aantrekkelijke prijs. Het is een moderne beeldschermloep met een ergonomisch gebruiksvriendelijk ontwerp. Sluit de MagniLink Vision Basic aan op een stopcontact zet hem dan aan en je kunt je beeldschermloep meteen gebruiken.

  • Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
  • Stabiele robuuste leestafel
  • Ergonomisch ontwerp

 

Meer beeldschermloepen 

 

Extra informatie

MagniLink Vision Basic Beeldschermloep

De MagniLink Vision Basic is heel makkelijk in het gebruik en daarom ook bij oudere gebruikers bijzonder populair. De bediening vindt plaats met tactiele knoppen die ergonomisch direct op de geïntegreerde LVI monitor zijn geplaatst. De kwaliteitsmonitor van de Magnilink Vision Basic beeldschermloep is aangepast voor low vision: hoge helderheid, goed contrast en een goede kleurenweergave. De monitor heeft een mat oppervlak waardoor reflecties worden voorkomen. Je kunt kiezen uit twee monitors: 18.5″ en 23″.

Stabiele leestafel

De geavanceerde leestafel van de MagniLink Basic beeldschermloep beschikt over frictieremmen op de X- en de Y-as. De remmen zorgen zo nodig voor extra weerstand als de leestafel zijwaarts en/of voor-/ achterwaarts wordt bewogen. Ze kunnen bovendien worden gebruikt om de leestafel tijdens vervoer vast te zetten.

Beeldkwaliteit en ontwerp van de MagniLink Vision Basic

De leescamera heeft een stabiel trillingsvrij beeld met een hoog contrast en heldere kleuren. De MagniLink Vision Basic is ergonomisch ontworpen voor maximale gebruiksvriendelijkheid en is een eenvoudiger versie van de MagniLink Vision die voor zijn design is bekroond met de prestigieuze onderscheiding “Red Dot”.

Specificaties

  • Plug & play en een gebruiksvriendelijk paneel met drie knoppen
  • Geïntegreerde door LVI ontworpen monitor, volledig aangepast voor low vision
  • Hoge beeldkwaliteit met stabiel trillingsvrij beeld
  • Moderne LED-verlichting voor een uniform lichtniveau over de hele leestafel
  • Ergonomisch ontwerp

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.