MagniLink Vision camerasysteem

De MagniLink Vision is een beeldschermloep voor thuis, op school of het werk. Uitgevoerd met zachte randen en verborgen snoeren past de MagniLink Vision beeldschermloep in elke omgeving. Voor een ideale leespositie heeft de leestafel een afgeronde voorrand waar uw handen comfortabel op kunnen rusten. De papierstop in het midden ondersteunt bij het navigeren en zorgt voor een werkhouding waarbij de armen dichtbij uw lichaam blijven. De bediening bevindt zich ergonomische verantwoord onderaan het scherm.

  • Ergonomisch verantwoord
  • Modulaire opbouw
  • Duurzaam

 

Meer beeldschermloepen

Extra informatie

Perfect camerakwaliteit

Dankzij de perfecte camerakwaliteit kan de MagniLink Vision onder alle verlichtings-omstandigheden worden gebruikt en kunt u kiezen uit verschillende verlichtingsmodi. De MagniLink Vision kan bovendien aangesloten worden op uw computer. De dynamische beeldmodus vermindert de verlichting van het apparaat en is met name nuttig voor mensen die gevoelig zijn voor licht. De beste keuze voor het lezen van medicijnverpakkingen, tekst op blikjes, enzovoort.

Modulair op te bouwen

De MagniLink Vision is modulair opgebouwd. Dit geeft u de vrijheid om het apparaat naar eigen wensen samen te stellen met verschillende camera’s, beeldschermen en bedieningspanelen.

Stel uw MagniLink Vision samen in drie stappen:

Stap 1: Kies uw camera

  • Sony High Resolution (HR). Een nieuwe camera die gebruik maakt van de nieuwste volledig digitale technieken. Een onovertroffen “standaard”
  • Sony High Definition (HD). Voor als u een superscherp beeld nodig heeft met weinig vergroting. Met name nuttig voor mensen met Retinitis Pigmentosa (RP)

Stap 2: Kies uw beeldscherm

  • 18,5″ scherm (47 cm). Een uitstekend beeldscherm met een laag energieverbruik
  • 23″ scherm (58 cm). Een groter scherm voor een nog beter overzicht

Stap 3: Kies uw bedieningspaneel

  • Een paneel met 3 functies voor vergroting, natuurlijke kleuren en kunstmatige kleuren
  • Een paneel met 2 knoppen voor dezelfde 3 functies, maar beter voelbaar
  • Een paneel met 5 functies voor vergroting, kleuren, een geleidingslijn, contrast en focusvergrendeling

Dit paneel geeft ook de mogelijkheid om de MagniLink Vision op de computer aan te sluiten. ROPC past in alle situaties kleur en contrast aan en minimaliseert flikkering en onscherpte.

Duurzaamheid en laag energieverbruik

Bij het ontwerp en de productie van de MagniLink Vision is veel aandacht besteed aan de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen. Er is gebruik gemaakt van energiebesparende onderdelen zoals LED-lampen en een volledig recyclebaar aluminium frame. Als u na vele jaren van gebruik toe bent aan een nieuwe MagniLink beeldschermloep weet u zeker dat er geen kostbare grondstoffen verloren gaan.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.