Magnilink Voice 2

De Magnilink Voice 2 is een voorleesapparaat met een modern design dat zich richt op gebruiksvriendelijkheid. Met één druk op de knop kan het apparaat gedrukte tekst omzetten naar spraak. Dit kan handig zijn om een brief, boek of bijvoorbeeld een recept om te zetten van tekst naar spraak.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mobiel
  • In te stellen naar wens van de gebruiker

 

Terug naar overzicht

Meer informatie

De Magnilink Voice is speciaal ontworpen om gemakkelijk te worden verplaatst. Het is compact en na een verplaatsing snel en eenvoudig weer te gebruiken.

Om optimaal te werken met het apparaat, kan deze worden ingesteld op de eenvoudige of de geavanceerde modus. Er kunnen verschillende instellingen worden aangepast, zoals het volume, de leessnelheid, de audioprofielen en de stemmen. Op deze manier kan het apparaat worden ingesteld naar de wensen van elke gebruiker. In de geavanceerde modus is het daarnaast mogelijk om uitgebreid te navigeren door de gescande tekst. Alle functies zijn voorzien van gesproken feedback waardoor uitgebreide computervaardigheden niet nodig zijn.

De Magnilink Voice 2 biedt ook de mogelijkheid om visueel te werken. Door het aansluiten van een monitor, kan tekst op de monitor worden gelezen, te vergroten of, voor een prettige leeservaring is het mogelijk om de kleuren om te keren.

Naast gedrukte tekst inscannen is het ook mogelijk om digitale documenten via een USB-stick te importeren in het apparaat en om te zetten naar spraak, of te bekijken via de monitor.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.