MagniLink Zip beeldschermloep

De opvouwbare MagniLink Zip beeldschermloep onderscheidt zich door zijn beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De MagniLink Zip is verkrijgbaar in vier modellen met veel keuzemogelijkheden. Door het combineren van twee schermformaten, een accu en een X/Y-tafel voldoet de nieuwe MagniLink Zip aan de behoeften van elke gebruiker in elke situatie. De ingebouwde afstandscamera, bij alle modellen inbegrepen, maakt de MagniLink Zip ideaal voor studenten!

  • 4 modellen met veel mogelijkheden
  • Eenvoudig mee te nemen
  • Gebruiksvriendelijk

 

Terug naar overzicht mobiele systemen

 

Meer informatie

4 modellen

MagniLink Zip HD 13: 13,3” monitor en HD camera, accu, zonder X/Y tafel.

De MagniLink Zip HD 13 is het meest draagbare model met een 13,3” monitor met low-vision aanpassing en een HD lees-/afstandscamera. Om gewicht te besparen wordt hij geleverd zonder X/Y tafel. Daardoor laat het systeem zich eenvoudig open uitvouwen en meenemen naar verschillende locaties. Een accu met een bedrijfstijd van 5 uur voor flexibel gebruik is inbegrepen. De bedrijfstijd is afhankelijk van de gekozen lichtintensiteit voor scherm en lamp.
De MagniLink Zip HD 13 is de ideale keuze voor gebruikers die hun systeem vaak moeten meenemen. Hij is ook heel geschikt voor gebruikers die thuis de voorkeur geven aan een slank toestel dat eenvoudig kan worden opgevouwen en opgeborgen als het niet wordt gebruikt.

 

MagniLink Zip FHD 13: Gelijk aan de MagniLink Zip HD 13, maar met Full HD camera.

De MagniLink Zip Full HD 13 is het meest draagbare model met een 13,3” monitor met low-vision aanpassing en een HD of Full HD lees-/ afstandscamera. Om gewicht te besparen wordt hij geleverd zonder X/Y tafel. Daardoor laat het systeem zich eenvoudig open uitvouwen en meenemen naar verschillende locaties.
De MagniLink Zip Full HD 13 is de ideale keuze voor gebruikers die hun systeem vaak moeten meenemen. Hij is ook heel geschikt voor gebruikers die thuis de voorkeur geven aan een slank toestel dat eenvoudig kan worden opgevouwen en opgeborgen als het niet wordt gebruikt.
Full HD biedt de allerbeste beeldkwaliteit en is ook de beste keuze voor RP-gebruikers dankzij het fantastische contrast en de kleine initiële vergroting.

 

 

MagniLink Zip HD 17: 17,3” monitor, HD camera en ingebouwde X/Y tafel. Zonder accu.

De MagniLink Zip HD 17 is een echte draagbare beeldschermloep met HD lees- en afstandscamera. Hij heeft een 17,3” monitor, aangepast voor low-vision, en een stabiele X/Y tafel voor comfortabel lezen en nauwkeurige besturing. Hij heeft alle functies van een bureaubeeldschermloep maar is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen naar een andere locatie.
Dit is een goede keuze voor gebruikers die veel lezen en hun beeldschermloep meenemen tussen verschillende locaties zoals thuis, kantoor, hotel of vakantie. Dankzij het stijlvolle ruimtebesparende ontwerp is de MagniLink Zip gemakkelijk te plaatsen, zowel thuis als op school of kantoor.

MagniLink Zip FHD 17: Gelijk aan de MagniLink Zip HD 17 maar met Full HD camera.

De MagniLink Zip HD 17 is een echte draagbare beeldschermloep met Full HD lees- en afstandscamera. Hij heeft een 17,3” monitor, aangepast voor low-vision, en een stabiele X/Y tafel voor comfortabel lezen en nauwkeurige besturing. Hij heeft alle functies van een bureaubeeldschermloep maar is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen naar een andere locatie. Dit is een goede keuze voor gebruikers die veel lezen en hun beeldschermloep meenemen tussen verschillende locaties zoals thuis, kantoor, hotel of vakantie.
Full HD biedt de allerbeste beeldkwaliteit en is ook de beste keuze voor RPgebruikers dankzij het fantastische contrast en de kleine initiële vergroting.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder. 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.