Mounts op maat

Mounts op maat zijn steunen die door Babbage op maat worden geleverd. Deze steunen kunnen met name worden gebruikt voor de bevestiging van diverse onderdelen in situaties die niet standaard zijn. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan montage van een computer systeem op een rolstoel, aangepaste schooltafel of werkblad.

Het voordeel van een steun op maat is dat deze altijd afgestemd wordt op de behoefte van de klant. In het geval dat de steun bijvoorbeeld wordt gebruikt voor een leerling van groep 3, kan er rekening mee worden gehouden dat de steun mee zal moeten groeien. Wanneer de houding van de eindgebruiker niet juist is en deze mogelijk nog verbeterd wordt met behulp van therapie, kan flexibiliteit van een steun uitkomst bieden. De steun kan dan worden aangepast aan de specifieke behoefte van dat moment.

Het is telkens een uitdaging om voor de betreffende situatie een optimale bevestiging met de juiste componenten te vinden. Babbage komt in iedere situatie op locatie om de situatie door te nemen en vooraf een passing te doen. Door deze werkwijze te hanteren, houdt Babbage rekening met de diverse montagemogelijkheden en de behoeften van de klant.

De steunen zijn toe te passen voor beeldschermen, computer systemen, tablets, smartphones en mobiele systemen of aanvullende accessoires. Neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers van Babbage om je situatie te bespreken.

Meer informatie

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.