Quha Zono

Hoofdmuis

De Quha Zono is een draadloze hoofdmuis die werkt middels een gyroscoop. Door het hoofd te bewegen, kan de muisaanwijzer van de computer worden bediend. Met de bijgeleverde Windowssoftware is het mogelijk om de Quha Zono dusdanig te kalibreren dat je zeer nauwkeurig kunt werken met de muisaanwijzer op de computer.

  • Diverse bevestigingsopties
  • Geen aanvullende software nodig
  • Lange accuduur

 

Terug naar overzicht

Meer informatie

Het is mogelijk om met de bijgeleverde Windowssoftware ongecontroleerde bewegingen te filteren. De instellingen worden opgeslagen op het apparaat zelf waardoor werken met een andere computer of ander apparaat geen enkel probleem is. Er hoeft dus geen aanvullende software te worden geïnstalleerd op diverse andere apparaten.

Door het beperkte gewicht van slechts 23 gram, het compacte design en de diverse bevestigingsopties kan de Quha Zono gemakkelijk worden bevestigd aan het lichaam. Er zijn verschillende mogelijkheden om de Quha Zono te dragen, zoals hoofdbanden en clips voor een brilbevestiging. Door de lange accu duur van 30 uur is dit product uitermate geschikt voor werk- en studiesituaties.

De Quha Zono kan gemakkelijk worden gebruikt op diverse systemen via een USB-ontvanger met een bereik van 10 meter.  Aan deze ontvanger kan een knop worden bevestigd die dient als vervanger van de linkermuisknop. Daarnaast beschikt de software over een muisfunctie. De software is in staat automatisch een muisklik te genereren wanneer de muispijl op een specifieke positie wordt stil gehouden.

De Quha Zono kan uitstekend worden gebruikt ter ondersteuning van Dragon spraakherkenningssoftware. De muisaanwijzer kan worden bediend en de commando’s tot klikken kunnen worden gegeven via spraak.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.