Skippy Woordvoorspeller

Wie wel met het toetsenbord kan werken, maar hier moeite mee heeft of wanneer typen een grote inspanning kost, kan Skippy uitkomst bieden. De Skippy software maakt het mogelijk om sneller te typen in diverse Windows-programma’s. Door het gebruik van deze software kan het aantal toetsaanslagen tot de helft gereduceerd worden. Skippy maakt het mogelijk om met een beperkte handfunctie sneller te typen door op een handige manier gebruik te maken van woordvoorspelling.

  • Woordvoorspeller
  • Leert van jouw typegedrag
  • Meertalig

Product demo video

 

Lees hier hoe Gijsbert Verhaar het voor school gebruikt.

Terug naar overzicht

Meer informatie

Wanneer het begin van het woord wordt ingetypt, toont de software woorden die beginnen met de getypte letters. Nadat er een keuze is gemaakt, kan er met één toetsaanslag worden gekozen voor een volgend voorspeld woord dat direct klaar staat. Wanneer bijvoorbeeld de letters W en O worden getypt, geeft Skippy de keuzemogelijkheden “worden”, “wordt”, “woorden”, “woord”, “woning”, “wou” en “wonder” aan. Met één druk op de knop kan het gewenste woord worden gekozen.

Skippy software leert van de documenten die je zelf hebt getypt. Dit wil zeggen dat een woord automatisch wordt toegevoegd aan de interne woordenlijst wanneer er een woord wordt gebruikt dat de software niet kent. Dit woord behoort vervolgens tot de keuzemogelijkheden die worden weergegeven wanneer de beginletters worden getypt. Wanneer er regelmatig gebruik wordt gemaakt van vakjargon of eigen terminologie kunnen dergelijke woorden handmatig worden toegevoegd aan de lijst zodat je deze op een later tijdsstip direct uit de lijst kunt kiezen.

De weergave van het Skippy-venster is geheel naar eigen wens aan te passen. Denk daarbij aan het weergeven van meer of minder woorden, rustigere of fellere kleurinstellingen, horizontale of verticale weergave en het gebruikte lettertype.

Voor gebruik van invoer in verschillende talen kan Skippy  geleverd worden in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Noors en Zweeds.

Ben je leerling, student, zelfstandige of werknemer, het is in alle situaties aan te raden goed in kaart te brengen met welke applicaties gewerkt moet worden in combinatie met de Skippy software. Op deze manier kan teleurstelling achteraf voorkomen worden.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.