Speaksee

Speaksee is het eerste microfoonsysteem speciaal ontwikkeld voor mensen met gehoorverlies dat spraak in gesprekken vastlegt en deze realtime omzet naar tekst. Zo kun je live meelezen wat er wordt gezegd De microfoon pakt spraak op en filtert ruis eruit waardoor de gebruiker real time mee kan lezen wat er wordt gezegd in groepsvergaderingen, gesprekken 1 op 1 en via teams. Het systeem ondersteunt maximaal 9 microfoons tegelijk en doormiddel van kleuren kun je eenvoudig zien wie wat zegt.  
 
Speaksee kan op verschillende apparaten worden gebruikt. De Speaksee-app zal beschikbaar zijn voor iOS- en Android-apparaten. Voor desktops en laptops zal er eerst een web-app beschikbaar zijn. 

Meer informatie

De Speaksee microfoonkit is een eenmalige aanschaf en wordt gebruikt in combinatie met een softwarelicentie. Deze softwarelicentie gaat per jaar. Ben je benieuwd welke oplossingen we voor jou kunnen bieden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Daarnaast kijken we graag mee naar verschillende soorten softwareoplossingen op maat.  

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.