Trackballs

Normaal gezien wordt de muisaanwijzer bediend door het bewegen van de muis. Wanneer de hand met de muis naar voren wordt bewogen, zien we op het scherm de muisaanwijzer naar boven gaan. Door gebruik te maken van een trackball, krijgt de muisbesturing één centrale plek en kan de muisaanwijzer op het scherm worden verplaatst door te rollen met de zogenaamde kogel van de trackball. Door deze centrale plek bevordert de trackball rust in schouders, arm en pols en wordt de kans op overbelasting verkleind. De hand kan dichter bij het toetsenbord worden geplaatst waardoor bewegingen met de arm worden beperkt.
Het werken met deze muis is nauwkeuriger, maar vergt de nodige oefening omdat er kleinere, preciezere bewegingen met de kogel gemaakt kunnen worden. Ervaring leert dat het enige tijd kost om op een goede manier te kunnen werken met een trackball.

Babbage beschikt over diverse trackballs. Neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers van Babbage om meer informatie te verkrijgen over welke muisbediening het beste past bij jouw situatie.

 

Terug naar overzicht

Meer informatie

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.