Ultimate Screen Access (USA)

Ultimate Screen Access (USA) is vergrotings- en schermleessoftware geschikt voor Microsoft Windows en kan door zowel slechtziende- als blinde gebruikers toegepast worden. USA bevat een vergrotingsmodule met beeldverbeteringsmogelijkheden en volwaardige schermlezer (spraak). Ultimate Screen Access en de geïntegreerde schermlezer werken naadloos, stabiel en vloeiend samen. Het programma biedt de volledige functionele mogelijkheden van spraak- en brailleoutput, gecombineerd met vergrotings- of andere beeldverbeteringsmogelijkheden, zoals; diverse kleurenschema’s en accentueer opties. Ultimate Screen Access is licht in gebruik, waardoor het de computer of server tot een minimum belast en geen hoge systeemeisen vereist.

  • Werkt naadloos met NVDA
  • Inclusief volledige technische ondersteuning
  • Ondersteunt alle in Nederland verkrijgbare brailleleesregels

 

Terug naar overzicht

Meer informatie

Functionaliteit

Update 2024: Verbeterde woordvolger voor vloeiender lezen, een handige autostart-functie en de mogelijkheid om de beweegsnelheid aan te passen

Ultimate Screen Access biedt grotendeels vergelijkbare functionaliteit ten opzichte van bestaande hulpmiddelsoftware. De stabiliteit en reactiesnelheid is echter vele malen groter. De vergroting en spraak reageren direct op een toetsenbordaanslag. Er zijn uitgebreide mogelijkheden aanwezig voor vergroting en daarnaast een aantal opties om het beeld te kunnen verbeteren zoals omgekeerd contrast en diverse kleurcombinaties. Je kunt naast de al aanwezige kleurenschema’s zelf ook handmatig de kleuren aanpassen.

Ultimate Screen Access biedt alle functies die je mag verwachten van een volwaardige schermlezer om effectief en efficiënt te kunnen navigeren op internet en de computer volledig met het toetsenbord te kunnen bedienen. Uitermate geschikt voor blinde- en slechtziende gebruikers. Ultimate Screen Access werkt samen met de moderne browsers Microsoft Edge, Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox.

Service en training

Ultimate Screen Access wordt geleverd inclusief volledige technische ondersteuning door onze helpdesk. Alle in Nederland verkrijgbare brailleleesregels worden ondersteund.

  • In de thuissituatie wordt USA geleverd met een instructie om je op een goede manier op weg te kunnen helpen in het gebruik van het pakket.
  • In studie- en werksituaties bieden we vanuit de Babbage Academy verschillende professionele trainingen aan op gevorderd- of expertniveau om optimaal met Ultimate Screen Access te kunnen werken.
  • In werksituaties biedt Babbage daarnaast de mogelijkheid om USA volledig af te stemmen op gebruik in combinatie met bedrijfsapplicaties. Vrijwel alle werkplekken kunnen middels een maatwerkaanpassing toegankelijk gemaakt worden met USA.

Laat je overtuigen van de kwaliteit, snelheid, functionaliteit en stabiliteit waarmee Ultimate Screen Access zich onderscheid van vergelijkbare softwarepakketten voor vergroting, spraak en braille!

Mogelijkheid volgen van aanvullende USA-training bij Koninklijke Visio

Mocht je Ultimate Screen Access in jouw thuissituatie gebruiken, dan is het mogelijk, in het kader van revalidatie, om aanvullende training bij Koninklijke Visio te volgen. Tijdens de training wordt dieper ingegaan op het gebruik van USA in combinatie met alle standaard Microsoft-programma’s zoals Windows 10, Word en Outlook. Ook wordt ingegaan op het gebruik van internet. Daarnaast kan aandacht worden besteed aan de aanvullende taken die je op de computer wilt uitvoeren in jouw thuissituatie. De trainingen worden verzorgd op locatie in een van de regionale vestigingen van Koninklijke Visio die verspreid zijn door het gehele land. Neem vrijblijvend contact op met Visio via het telefoonnummer 088 585 85 85 om meer informatie over de inhoud van de training te verkrijgen en de aanmeldprocedure.

Demonstratieversie

Wil je als gebruiker of professional Ultimate Screen Access uitproberen dan biedt Babbage een demonstratieversie waarbij je het product gratis kunt gebruiken. Natuurlijk helpen we je graag met de installatie thuis, op school of het werk.

Uitvoeringen: USA kent vier versies: vergroter, vergroter met spraakondersteuning, vergroter- en schermlezer en de schermlezer zonder vergrotingsmodule.

Sneltoetskaart USA

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.