UnicornDVC

UnicornDVC is software waarmee u communicatiekanalen kunt creëren in externe desktopverbindingen. Het ondersteunt momenteel Microsoft’s Remote Desktop Protocol (RDP), Citrix en VMware Horizon.

Terug naar overzicht

 

 

 

Meer informatie

De UnicornDVC-software bestaat uit twee delen.

De UnicornDVC-toepassingsbibliotheek is de bibliotheek die door een toepassing wordt gebruikt om te communiceren met het dynamische virtuele kanaal. Deze zogenaamde app-lib kan zowel voor server- als client-side communicatie worden gebruikt. Eén instantie van de bibliotheek kan tegelijkertijd communiceren in zowel client- als servermodus.

De UnicornDVC Plugin-bibliotheek is de bibliotheek die wordt gebruikt voor communicatie door uw clientsoftware (bijv. Remote Desktop Client, VMware Horizon Client of Citrix Receiver). Het implementeert de Microsoft DVC client-side API’s, die compatibiliteit garanderen met alle grote externe desktopplatforms die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Het is alleen vereist op clientsystemen en hoeft niet op een server te worden geïnstalleerd, tenzij de specifieke server een jumpserver is. Opgemerkt moet worden dat deze bibliotheek niet geschikt is voor mobiel gebruik, omdat voor het gebruik ervan bepaalde informatie moet worden toegevoegd aan het Windows-register.

UnicornDVC kan samen met de NVDA-schermlezer worden gebruikt door [NV Access](https://www.nvaccess.org/). [Lees onze documentatie voor meer informatie](/unicornNVDA)!

### Compatibiliteit

Voor UnicornDVC gelden de volgende product-/systeemeisen:

* Microsoft Windows 7 / Server 2008R2 en hoger
* Een van de volgende oplossingen
+ Microsoft Windows Remote Desktop
+ Citrix
+ Client: Receiver 4.11 of hoger / Work Space App
+ Server: XenApp/XenDeskop 6.5 of hoger
+ VMware Horizon Client 2.1 of hoger

 

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.