Vario 4 Series

De Vario 4 serie van VisioBraille bestaat uit 3 verschillende brailleleesregels met 40, 64 of 80 braillecellen. Eenvoudig, compact en degelijk zijn kenmerken die deze brailleleesregels perfect omschrijven. De Vario 4 Series werken razendsnel en kan dankzij de USB-C aansluiting direct gebruikt worden op iedere computer, plug and play dus!

  • Gebruiksvriendelijk
  • Compact & lichtgewicht
  • Minimale afstand naar je toetsenbord
  • Plug & Play!

Eenvoudig en gebruiksvriendelijke brailleleesregel

Niet iedereen die een brailleleesregel gebruikt wil een model met talloze functies en een uitgebreid menu. We merken in de praktijk dat er behoefte is aan een eenvoudig en degelijk model zonder braille-invoer. Visiobraille ontwikkelde daarom de Vario 440, de meest compacte brailleleesregel met 40 karakters op de markt. Omdat de behuizing is gemaakt van aluminium is het apparaat robuust en tegelijkertijd erg licht. Daarnaast is de afstand naar je toetsenbord minimaal, de ideale oplossing om comfortabel en ergonomisch te werken.

Plug and Play!

De Vario 4 Series werken perfect met alle gangbare schermlezers voor Windows en Apple computers. Zodra je de brailleleesregel met USB aansluit op je computer wordt deze direct herkend en hoef je  geen extra handelingen meer te verrichten. Ook is de Visio 440 makkelijk mee te nemen. Voor de vaste werkplekken bestaat er een model met 60 of 80 braillecellen. Ben je benieuwd naar deze brailleleesregel of wil je hem eens in de praktijk uitproberen? Vraag dan vrijblijvend een demo aan via onderstaand contactformulier.

Terug naar overzicht

Meer informatie over de Vario 440 brailleleesregel

Technische eigenschappen:

  • 6 navigatietoetsen, 3 aan elke kant van de rij braillecellen
  • USB-C aansluiting, direct te koppelen aan iedere computer
  • Robuust model en geborsteld aluminium behuizing
  • Afmetingen 40-cellige uitvoering: (bxdxh) 310 x 17 x 60 mm
  • Plug-and-play: de brailleleesregel kan direct gekoppeld worden aan iedere computer.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.