ZoomCam

De ZoomCam is een professionele draagbare beeldschermloep die je op diverse werkplekken kunt gebruiken. De ZoomCam is ideaal voor het vergroten van teksten uit kranten, boeken en facturen. Hij kan gemakkelijk worden ingeklapt en is snel gebruiksklaar op het moment dat jij hem nodig hebt.

  • In 2 bewegingen startklaar
  • Full HD beeldkwaliteit
  • Diverse opties

 

Terug naar overzicht

Meer informatie

Eenvoud

In slechts twee bewegingen is de camera gebruiksklaar en start je met lezen. Met een kabel kan de camera worden aangesloten op een extern scherm, Windows tablet en Windows of MacOS laptop/PC. De ZoomCam werkt via Plug-and-play, zonder installatie van extra software.

Haarscherp beeld

De Full HD camera toont een hoog contrast en haarscherp beeld. Het beeld is uiterst stabiel en rustig voor een optimale kijk- en leeservaring, zelfs in slecht verlichte ruimtes. Door de extra brede kijkhoek van de ZoomCam, kun je makkelijk een A4-breedte vergroten. De loep beschikt over twee standen, waartussen je snel kunt wisselen door de camerakop te draaien. De bewegingssensor onthoudt welke specifieke voorkeursinstellingen je hebt gekozen in de verschillende kijkmodi.

Werk en studie

Door de twee verschillende standen, is de loep uitstekend in te zetten voor werksituaties zoals het volgen van presentaties en overleggen maar ook als ondersteuning bij het schrijven of bij het vergroten van fysieke papieren of rapporten. De ZoomCam is ook door studenten in te zetten om colleges te volgen, in te zoomen op school- of digiborden en boeken te vergroten. Door het compacte en lichte ontwerp neem je hem makkelijk mee naar een andere werkplek of een ander lokaal. De loep is makkelijk op te bergen in een school- of werktas zodat werken op andere locaties of thuis geen enkel probleem is.

Opties

Naast het vergroten biedt de ZoomCam tal van mogelijkheden zoals omgekeerde kleuren, hoog contrast, kleurfilters, dimbare verlichting en een leeslijn. Verander je van modus, dan onthoudt de loep zelf welke instellingen er zijn gedaan. Het is ook mogelijk om de ZoomCam uit te breiden met een X-Y leestafel zodat je eenvoudig en stabiel boeken of papieren kunt verschuiven onder de loep.

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.