Administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een functie waarin je je organisatorische vaardigheden kunt inzetten en daarnaast maatschappelijke impact kunt maken? Dan verwelkomen we je graag in ons gezellige team bij Babbage.

Onze afdeling Front Office zoekt een enthousiaste collega om samen klaar te staan voor onze klanten(zowel professionals als particulieren). Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt
per telefoon of e-mail en mede verantwoordelijk voor de planning. Ook heb je een cruciale rol in het ondersteunen en adviseren van onze visuele en motorische producten.

Wat je gaat doen:
– Je bent het eerste aanspreekpunt voor de organisatie.
– Je verzorgt de planning voor onze trainers en adviseurs.
– Je bent een onmisbare spil in het proces van offreren en factureren.
– Je maakt het verschil voor onze doelgroep.

Wat kun je verwachten:
We zijn een innovatief bedrijf welke hard groeit, met een open bedrijfscultuur en een gezellig team. Jouw werk heeft een grote maatschappelijke impact op mensen met een beperking, waarbij kwaliteit voorop staat. Deze functie betreft een fulltime positie van minimaal 32 uur per week in ons kantoor in Roosendaal.

Jouw Profiel:
– Sterke sociale en communicatieve vaardigheden.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
– Beschikbaarheid voor minimaal 32 uur per week.

Is het jouw passie om klanten te helpen en ambieer je een rol waarin nauwkeurigheid en prioriteiten stellen centraal staan? Deze functie biedt jou de mogelijkheid om een positieve impact te hebben en deel uit te maken van een bevlogen team!

Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@babbage.com t.a.v. Arno Marijt, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team in Roosendaal!

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.