VisionAid Helix HD beeldschermloep

De VisionAid Helix HD beeldschermloep is een zeer draagbare en betaalbare Full HD beeldschermloep die de functie van een traditionele desktop beeldschermloep kan vervangen. De Helix is in- en uit te klappen en wordt voornamelijk gebruikt om gedrukte teksten te vergroten en te accentueren. Het apparaat heeft een modern design, ergonomisch ontwerp en is gebruiksvriendelijk.

 • Gebruiksvriendelijk
 • Compact en licht
 • Vriendelijke prijs

 

Terug naar overzicht 

Meer informatie

Breed inzetbaar

De VisionAid Helix HD kan direct aangesloten worden op een computer, laptop of direct op een beeldscherm. De loep kan door zijn functie en gebruiksvriendelijkheid in diverse situaties gebruikt worden. Daarmee is het apparaat ideaal voor professionals op werkplekken, op school en in de thuissituatie.

Gebruiksgemak

Het gebruik kan niet gemakkelijker! Sluit de Helix HD aan op de HDMI-poort van je tv of computerscherm en vergroot onmiddellijk verschillende papierformaten, foto’s, reader, dossiers en andere soorten gedrukte teksten. Als alle HDMI-poorten vol zijn, is dit geen enkel probleem; Helix HD wordt standaard geleverd met een geïntegreerde HDMI-switch, zodat je dezelfde HDMI-poort kunt delen met desktops, laptops en andere via HDMI aangesloten apparaten.

De Helix HD wordt geleverd met een draadloze, tactiele afstandsbediening met zes bedieningselementen die alle functies bedienen. De afstandsbediening kan door middel van een magnetische hoes ook worden afgedekt tot slechts twee bedieningselementen voor mensen die een meer vereenvoudigd gebruik wensen.
De Helix HD maakt gebruik van twee camera’s om een breed kijkgebied te behouden en toch compact, laag en draagbaar te blijven. Daarnaast kun je de (optionele) monitorarm gebruiken om je scherm op de juiste manier boven de Helix HD te positioneren en de leesomgeving / ergonomie van een desktop te creëren. Je kunt dus naar wens een 20 inch, 24 inch, 27 inch of zelfs 32 inch beeldscherm aansluiten. Het beeldscherm kan gebruikt worden om de computer te bedienen en middels de switch kan ook de Helix HD gebruikt worden.

 

Specificaties

 • Afmetingen: slechts 15,7 x 5,9 centimeter; neemt veel minder ruimte in beslag dan met traditionele beeldschermloepen
 • Lichtgewicht en compact: een gewicht van slechts 1,1 kilogram, ingeklapt slechts 7,9 centimeter dik
 • HD-beeldkwaliteit
 • Hoog vergrotingsbereik: vloeiende, continue zoom van 2,8x tot 150x (voor 24 inch scherm)
 • Snelle 60 frames per seconde HD-camera’s maken lezen op hoge snelheid mogelijk zonder vervaging of ghosting
 • Geïntegreerde LED-verlichting
 • Verbeter het contrast tijdens het lezen. 8 kleuren plus een door de gebruiker samen te stellen kleur zijn inbegrepen
 • Diverse handige functies die helpen bij het volgen van tekst of het ondertekenen van documenten
 • Gebruiksvriendelijke draadloze afstandsbediening
 • HDMI schakelaar om te schakelen tussen de Helix HD of een ander videoapparaat op hetzelfde scherm

Deze oplossing kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraarUWV of gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.