Eye Tracking

Je volledige computer bedienen door middel van oogbewegingen  dankzij eye tracking!

Is het voor jou niet mogelijk is om je muis of toetsenbord te bedienen met een standaardmuis, hoofdmuis of toetsenbord? Dan is Eye Tracking een geweldige oplossing! Door middel van oogbewegingen kan je de hele Windows computer bedienen. Zo ben je in staat om aantekeningen te maken tijdens de les, je mail af te handelen, verslagen te maken, door documenten te navigeren en kun je ook surfen op het internet.

Babbage beschikt over verschillende eye trackers. Deze eye trackers kunnen de muis en het toetsenbord volledig vervangen zodat jouw computer volledig bediend kan worden met oogbewegingen. De eye trackers werken eenvoudig, nauwkeurig en betrouwbaar. Daarnaast hebben ongecontroleerde bewegingen geen invloed op de werking. De eye trackers kunnen onder het beeldscherm van een standaard Windows-pc of laptop gemonteerd worden en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde oogbesturingsgebruikers.

De Eye trackers worden geleverd met software waar je gemakkelijk mee aan de slag kunt. Je kunt met je ogen diverse instellingen aanpassen en er zijn handige snel functies waarmee je gemakkelijk de computer kunt bedienen. Je hebt dus zelf de gehele controle op de instellingen en de computer, wel zo handig!

Aanvullende mogelijkheden
Met het schermtoetsenbord van Windows of uit de software kun je teksten invoeren. Soms kan woordvoorspellendesoftware, zoals Skippy een goede aanvulling zijn. Met deze combinatie kun je sneller woorden vormen waardoor je efficiënter kunt werken. Ook is het mogelijk om eye tracking te gebruiken als enkel muisbediening en voor het invoeren van tekst te combineren met spraakherkenning zoals Dragon of de SpeechBox.

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.