Werken met een motorische beperking

Hulpmiddelen om effectief te kunnen werken met een motorische beperking

Babbage gelooft dat personen met een visuele-, motorische- en/of leesbeperking in de meeste gevallen prima in staat zijn een studie te volgen of beroep uit te oefenen en wij willen hen hier graag bij helpen.

Werken als je motorisch beperkt bent kan allerlei belemmeringen opwerpen. Je bent misschien minder efficiënt dan je eigenlijk zou willen zijn en sommige werkprocessen zijn lastig of misschien zelfs onmogelijk geworden. Toch is het heel goed mogelijk om volwaardig deel te nemen aan het werkproces. Door je werkplek aan te passen en het volgen van op maat gemaakte trainingen en coachingstrajecten kun je met zelfvertrouwen jezelf staande houden op de werkvloer zonder dat je daarbij hoeft onder te doen voor je collega’s.

Werkplekaanpassingen bij een motorische beperking

Bij Babbage bieden we een compleet pakket met hulpmiddelen en diensten voor het werken met een motorische beperking. Daarvoor willen we altijd eerst een afspraak maken om de werkplek te analyseren om een advies uit te kunnen brengen hoe deze optimaal aan te passen voor jouw specifieke beperking. Wanneer je bijvoorbeeld RSI hebt kan een speciaal ergonomisch toetsenbord in combinatie met armsteunen en een goed afgestelde monitorsteun al een wereld van verschil maken. Wij helpen je graag weer efficiënt je werkzaamheden te verrichten.

Overzicht hulpmiddelen:

Software:

Toetsenbord / Muis:

Armondersteuning:

Mounts:

 

In een aantal gevallen worden de hulpmiddelen vergoed door het UWV. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Wil je een product uitproberen of heb je een andere vraag? 
Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.