eMotion

Wil je een leesregel die alle gebruikelijke specificaties overtreft? Waar andere leesregels ophouden, gaat de eMotion verder.

Speaksee

Speaksee is het eerste microfoonsysteem speciaal ontwikkeld voor mensen met gehoorverlies dat spraak in gesprekken vastlegt en deze realtime omzet naar tekst.

MagniLink Air

De MagniLink Air is een camerasysteem waarmee gebruikers vergrotingen op hun scherm kunnen projecteren.

Adaptive MouseClicker (X)

Wanneer je de muisaanwijzer met de hand goed kunt bewegen maar het lastig is om een klikbeweging te maken, kan deze MouseClicker voor jou een oplossing zijn.

Active Braille 2021

Met de Active Braille 2021 , brailleleesregel van Handy Tech kan je lezen zonder met de hand te hoeven scrollen. Dit is mogelijk door de Active Tactile Control (ATC) technologie.

b.note

De b.note brailleleesregel is het resultaat van meer dan 40 jaar ontwerp en technologische innovaties voor blinden en slechtzienden. De b.note combineert de functies van een brailleleesregel (USB en bluetooth verbinding, compatibiliteit met de verschillende schermlezers op de markt.

OrCam Read

De OrCam Read is speciaal ontwikkeld voor mensen met dyslexie, leesproblemen, leerproblemen of leesmoeheid. Via een foto maakt de OrCam Read een tekst toegankelijk door deze om te zetten naar gesproken audio.

Ultimate Screen Access (USA)

Ultimate Screen Access (USA) is hulpmiddelsoftware geschikt voor Microsoft Windows. USA is volledig geïntegreerd in de schermlezer NVDA.

Readit Air

De Readit Air is een mobiel hulpmiddel dat gebruikt kan worden in combinatie met de computer, om razend snel gedrukte teksten en ontoegankelijke digitale documenten toegankelijk te maken

Braille labeler

Met de elektrische Braille Labeler is het ook voor zienden gemakkelijk en snel om transparante en zelfklevende braille-etiketten te maken.

NVDA Screen Reader

NVDA is uitgegroeid tot een volwaardige screen reader compleet met braille-ondersteuning die in vrijwel alle (werk)situaties een volwaardig en stabiel alternatief biedt voor traditionele screen readers.

Vario Pro 80

De Visio Braille Vario Pro 80 is een kwalitatief hoogstaande brailleleesregel voor gebruik op vaste werkplekken.

Braille Star 80

De Braille Star 80 is een ergonomisch geoptimaliseerde brailleleesregel voor de professionele werkplek.

Mounts op maat

Mounts op maat zijn steunen die door Babbage op maat worden geleverd. Deze steunen kunnen met name worden gebruikt voor de bevestiging van diverse onderdelen in situaties die niet standaard zijn. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan montage van een computer systeem op een rolstoel, aangepaste schooltafel of werkblad. Het voordeel van een steun op […]