Ultimate Screen Access (USA)

Ultimate Screen Access (USA) is hulpmiddelsoftware geschikt voor Microsoft Windows. USA is volledig geïntegreerd in de schermlezer NVDA.

OrCam Read

De OrCam Read is speciaal ontwikkeld voor mensen met dyslexie, leesproblemen, leerproblemen of leesmoeheid. Via een foto maakt de OrCam Read een tekst toegankelijk door deze om te zetten naar gesproken audio.

Readit Air

De Readit Air is een mobiel hulpmiddel dat gebruikt kan worden in combinatie met de computer, om razend snel gedrukte teksten en ontoegankelijke digitale documenten toegankelijk te maken

Braille labeler

Met de elektrische Braille Labeler is het ook voor zienden gemakkelijk en snel om transparante en zelfklevende braille-etiketten te maken.

NVDA

NVDA is uitgegroeid tot een volwaardige screen reader compleet met braille-ondersteuning die in vrijwel alle (werk)situaties een volwaardig en stabiel alternatief biedt voor traditionele screen readers.

Braille Star 80

De Braille Star 80 is een ergonomisch geoptimaliseerde brailleleesregel voor de professionele werkplek.

Babbage Audiomixer

De Babbage Audiomixer is geschikt voor alle gebruikers die afhankelijk zijn van spraakoutput op de computer en daarnaast via een Softphone programma of bijvoorbeeld Skype telefoneren.

Mounts op maat

Mounts op maat zijn steunen die door Babbage op maat worden geleverd. Deze steunen kunnen met name worden gebruikt voor de bevestiging van diverse onderdelen in situaties die niet standaard zijn. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan montage van een computer systeem op een rolstoel, aangepaste schooltafel of werkblad. Het voordeel van een steun op […]

iFLOAT armondersteuning

De iFLOAT Armondersteuning is een armondersteuning voor aan het bureau of de (rol)stoel. Deze armondersteuning is zo ontworpen dat de arm bij alle natuurlijke bewegingen wordt ondersteund.

Ergorest armondersteuning

De Ergorest armondersteuning ondersteund de armen en zorgt er voor dat de druk op de schouders wordt weggenomen. Naast het voorkomen van het ontstaan van klachten, zijn deze steunen ook goed in te zetten wanneer de klachten reeds spelen.

Skippy Woordvoorspeller

Wie wel met het toetsenbord kan werken, maar hier moeite mee heeft of wanneer typen een grote inspanning kost, kan Skippy uitkomst bieden. De Skippy software maakt het mogelijk om sneller te typen in diverse Windows-programma’s.

Dragon Spraaksoftware

Met de Dragon Spraaksoftware kan je eigen stem worden gebruikt om teksten te dicteren, te mailen of om de computer te bedienen.

Keyboard afdekplaat

De Keyguide kan goed worden toegepast als er sprake is van bijvoorbeeld spasmen en tremoren. Babbage biedt diverse toetsenborden met deze afdekplaten. Van een standaard model tot grootlettertoetsen.

Ergonomisch toetsenbord

Werken op een ergonomisch toetsenbord helpt door de gunstigere legging van de handen. Net als bij een verticale muis nemen de armen op een ergonomisch toetsenbord een natuurlijkere stand aan.